Αναφορά Αγώνα: ΧΑΝΙΑ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ | Round 21 | FOOTBALL LEAGUE 2017-18

ΧΑΝΙΑ εν ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
1 2

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Τρίτη, 13 Μάρτιος 2018
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ. Στη θέση του Αργυρόπουλου ο Μουστακόπουλος.
89Βγήκε Θύμιος Αργυρόπουλος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Μουστακόπουλος (MΕΣΟΣ)
87ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ηλίας Πολίμος
84Βγήκε Άγγελος Ζιούλης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Βρεττός (MΕΣΟΣ)
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Αργυρόπουλου, η μπάλα κοντράρει πάνω στον Αποστολίδη.
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ. Στη θέση του Ζιούλη ο Βρεττός.
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Οι Φουρλάνος, Φωτάκης συμπλήρωσαν 7 κίτρινες κάρτες...
76Βγήκε Λυμπέρης Στεργίδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Πολυχρόνης (MΕΣΟΣ)
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ. Στη θέση του Στεργίδη ο Πολυχρόνης.
74ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Φωτάκης
71ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Σπύρος Φουρλάνος
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ. Στη θέση του Μπουτζίκου ο Πολίμος.
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ. Στη θέση του Σελινιωτάκη ο Αποστολίδης και στη θέση του Τασιούλη ο Χαλκιαδάκης.
69Βγήκε Δημήτρης Τασιούλης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Μηνάς Χαλκιαδάκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
69Βγήκε Αλέξης Σελινιωτάκης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Αποστολίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
69Βγήκε Νίκος Μπουτζίκος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ηλίας Πολίμος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Προσωρινή διακοπή λόγω τραυματισμού του Μπουτζίκου.
60ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Λυμπέρης Στεργίδης
57ΓΚΟΛΓιώργος Φωτάκης
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-2! Εκτέλεση κόρνερ του Αργυρόπουλου από αριστερά, ολομόναχος ο Φωτάκης στην καρδιά της άμυνας σκοράρει με κεφαλιά!
57ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΓιώργος Φωτάκης
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Αρναούτογλου, ο Ζιούλης δεν μπορεί να νικήσει τον Βρονταρά. Ο γκολκίπερ της Παναχαϊκής στην εξέλιξη της φάσης πιέζεται από τον Ξύδα, στέλνει τη μπάλα πάνω του, όμως αυτή δεν παίρνει πορεία προς τα δίχτυα.
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ για την Παναχαϊκή. Από γύρισμα του Φωτάκη ο Μωραΐτης σχεδόν πάνω στη γραμμή καταφέρνει να αστοχήσει!
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.
45 4ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Επαμεινώνδας Παντελάκης
45 4COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ. Σύρραξη μεταξύ των παικτών, με τον Αργυρόπουλο να ρίχνει στο έδαφος τον Ξύδα. Εν τέλει τα πνεύματα ηρεμούν.
45 4ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Θύμιος Αργυρόπουλος
45 3ΓΚΟΛΓιώργος Ξύδας
45 3COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1! Ο Ξύδας ευστοχεί από την άσπρη βούλα και ενώ προηγήθηκαν έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων.
45 3ΓΚΟΛ ΠΕΝΑΛΤΙΓιώργος Ξύδας
45 2COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Οι Αχαιοί υποστηρίζουν ότι ο Ξύδας ήταν σε θέση οφσάιντ. Δύσκολη φάση, ενώ και από το ριπλέι δεν φαίνεται ξεκάθαρα αν η μπάλα φτάνει σε αυτόν από τον Τασιούλη ή τον Φωτάκη. Ο Ξύδας δείχνει να είναι ελάχιστα μπροστά από τον Μπουτζίκο.
45 1ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Σπύρος Βρονταράς
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΑΛΤΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΥ. Ο Βρονταράς ανατρέπει τον Ξύδα.
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία ατομική ενέργεια του Λέο, στρώνει στον Τασιούλη και αυτός με συρτό σουτ στέλνει τη μπάλα μόλις άουτ.
41COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μακρινή εκτέλεση φάουλ του Σωτηράκου, ο Μωραΐτης στρώνει με το στήθος στον Αργυρόπουλο και αυτός με δυνατό σουτ αναγκάζει τον Λαζαρίδη σε απόκρουση.
34ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Λαζαρίδης
33ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αλέξης Σελινιωτάκης
27COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ατομική ενέργεια του Λέο από δεξιά, ο Γάλλος πλασάρει από πλάγια θέση, όμως η μπάλα περνά παράλληλα από την εστία.
24COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στο ριπλέι φαίνεται ότι κακώς δόθηκε κόρνερ στην Παναχαϊκή, αφού η μπάλα είχε βγει από τον Στεργίδη.
23ΓΚΟΛΠαναγιώτης Μωραΐτης
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1! Εκτέλεση κόρνερ του Αργυρόπουλου από δεξιά, ο Μωραΐτης με κεφαλιά νικά τον Λαζαρίδη!
23ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΠαναγιώτης Μωραΐτης
16COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Τασιούλη, φωνάζει ο ΑΟΧ Κισσαμικός για ανατροπή του Σελινιωτάκη, όμως η επανάληψη της φάσης δικαιώνει τον διαιτητή που δεν είδε παράβαση.
14COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αντεπίθεση των γηπεδούχων, η σέντρα - σουτ του Ξύδα δεν είναι καλή και η μπάλα καταλήγει άουτ.
04COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Ντάσιου, ο Σωτηράκος στο δεύτερο δοκάρι δεν μπορεί να μπει στην πορεία της μπάλας.
02COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ για τον ΑΟΧ Κισσαμικό. Σέντρα του Λέο από δεξιά, ο Λεμονής στην καρδιά της άμυνας δεν πλασάρει σωστά, με τον Λουμπαρδέα να μην μπορεί να τον ανακόψει.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Μιχαηλίδης (Βοιωτίας) Βοηθοί: Ζησιμόπουλος (Πειραιά), Σοφός (Βοιωτίας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πάγκος Παναχαϊκής: Σούλης, Πολίμος, Βασιλείου, Πολυχρόνης, Μουστακόπουλος, Αντωνακόπουλος, Μακρυδημήτρης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Ντάσιος, Μπουτζίκος, Σωτηράκος, Λουμπαρδέας, Αργυρόπουλος, Φουρλάνος, Στεργίδης, Φωτάκης, Ελευθεριάδης, Μωραΐτης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πάγκος ΑΟΧ Κισσαμικού: Παπαδόπουλος, Μαρκοπουλιώτης, Χαλκιαδάκης, Βρεττός, Νικόλτσης, Αποστολίδης, Φουάσης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Τόλι, Παντελάκης, Ζιούλης, Αρναούτογλου, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Λεμονής, Τασιούλης, Ξύδας, Λέο.

eeep eeep