Αναφορά Αγώνα: ΑΡΗΣ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ | Round 1 | FOOTBALL LEAGUE 2017-18

ΑΡΗΣ εν ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
5 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Σάββατο, 28 Οκτώβριος 2017
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
93ΓΚΟΛΚενάν Μπαργκάν
93ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Κενάν Μπαργκάν
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 5-0 Ο Μπαργκάν με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο ρυθμός της αναμέτρησης έχει πέσει, με τους ποδοσφαιριστές του Άρη να κάνουν πλέον περισσότερες ατομικές ενέργειες.
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΜΕ ΔΕΚΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - Ο Πολύζος δεν αισθάνεται καλά μετά το χτύπημα που είχε και κατευθύνθηκε στον πάγκο χωρίς να αντικατασταθεί αφού έχουν γίνει οι αλλαγές της ομάδας της Πιερίας.
74ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Αντώνης Καπνίδης
74ΓΚΟΛΑντώνης Καπνίδης
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 4-0 Ο Πασάς άνοιξε αριστερά στον Μπαργκάν, εκείνος με παράλληλη σέντρα βρήκε τον Καπνίδη που με προβολή την έστειλε στα δίχτυα για το τέταρτο γκολ του Άρη.
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μπαργκάν, ο Λιόλιος έβαλε την κόντρα και η μπάλα πέρασε κόρνερ για τον Άρη.
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Πολύζος του Αιγινιακού χτύπησε σε σύγκρουση του με τον Καρακώστα, αλλά παρά την πρώτη ανησυχία, σηκώθηκε και αναμένεται να συνεχίσει.
65Βγήκε Πασχάλης Κάσσος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Αντώνης Καπνίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ - Καπνίδης αντί Κάσσου
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ - Σισέ αντί Δωματά
64Βγήκε Γιάννης Δωματάς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Μαχαμάνε Σισέ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Δωματάς πήρε την μπάλα στην κόντρα, μπήκε στην περιοχή του Άρη, αλλά το σουτ που έκανε μπλόκαρε ο Καντιμοίρης.
59ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ανέστης Καρακώστας
52Βγήκε Δημήτρης Διαμαντόπουλος  (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Κενάν Μπαργκάν (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ - Μπαργκάν αντί Διαμαντόπουλου
51COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Διαμαντόπουλος προσπάθησε να κάνει το γυριστό μέσα στην περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία.
49ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιάννης Τσολακίδης
46 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
46Βγήκε Θανάσης Τόλιος (ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ)
 Μπήκε Αναστάσιος Καραγκιόζης (ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ - Καραγκιόζης αντί Τόλιου και Καρακώστας αντί Γιαζιτζόγλου
46Βγήκε Παναγιώτης Γιαζιτζόγλου (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ανέστης Καρακώστας (MΕΣΟΣ)
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Πλατέλλα από τα όρια της περιοχής, η μπάλα έφυγε έξω από το κάθετο δοκάρι.
40ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Σάββας Τοπαλίδης
39COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ - Μπούρμπος αντί Βαλεριάνου που έφυγε από το γήπεδο με πρόβλημα τραυματισμού.
39Βγήκε Γιώργος Βαλεριάνος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Χρήστος Μπούρμπος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
36ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Στέφανος Πολύζος
31COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 3-0 Ο Κάσσος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην εστία μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πλατέλλα.
31ΓΚΟΛΠασχάλης Κάσσος
31ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΠασχάλης Κάσσος
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Διαμαντόπουλος βγήκε στην πλάτη της άμυνας, αλλά έκανε βιαστικά το σουτ με αποτέλεσμα να μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του Αιγινιακού.
28COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Δωματά, χτύπησε και στο έδαφος με αποτέλεσμα να διώξει δύσκολα σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Άρη.
24ΓΚΟΛΓιάννης Πασάς
24ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Γιάννης Πασάς
24COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-0 Ο Πασάς πήρε την μπάλα στην περιοχή μετά από προσπάθεια των αμυντικών του Αιγινιακού να διώξουν την μπάλα και με σουτ σημείωσε το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων.
18ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Βαγγέλης Πλατέλλας
18ΓΚΟΛΒαγγέλης Πλατέλλας
18COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Πλατέλλας με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στην εστία. προηγήθηκε παράλληλη πάσα του Κάσσου στην περιοχή.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πάσα του Πλατέλλα στον Ιντζόγλου στην περιοχή, αλλά το σουτ που έκανε πέρασε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι του Αιγινιακού.
13COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ με γέμισμα στην περιοχή, ο Τζανακάκης έκανε κεφαλιά πάσα και ο Σόουζα έπιασε την κεφαλιά που χτύπησε στο δοκάρι, αλλά ο βοηθός έδειξε οφσάιντ.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία σέντρα του Πλατέλλα από την δεξιά, ο Κάσσος έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι που πήγε στην εξωτερική πλευρά της εστίας.
08COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Παράλληλη μπαλιά στην περιοχή του Άρη, ο Διαμαντόπουλος δεν κατάφερε να βρεθεί στην πορεία της μπάλας και να την στείλει στα δίχτυα.
02COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Δωματάς εκμεταλλεύθηκε λάθος στην άμυνα του Άρη, πάσαρε στον Γκατζολάρι και εκείνος έστειλε την μπάλα έξω από την εστία.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Φωτιάδης (Σερρών) Βοηθοί: Λαζαρής, Μηναδάκης (Καβάλας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Βλάχος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Τοπαλίδης, Γκατσολάρι, Πολύζος, Αντωνιάδης, Τσολακίδης, Σοφιάνης, Δωματάς.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Μουμίν, Ιντζόγλου, Τζανακάκης, Πλατέλλας, Διαμαντόπουλος, Κάσσος, Πασάς.

eeep eeep