Αναφορά Αγώνα: ΧΑΝΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Round 2 | 3Η ΦΑΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΧΑΝΙΑ εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
0 4

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Τετάρτη, 01 Φεβρουάριος 2017
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
87ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μανώλης Μπολάκης
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Μπολάκη για φάουλ πάνω στον Χατζηγιοβάνη
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-4 Λάθος στην άμυνα του Κισσαμικού, ο Μπουμάλ πήρε την μπάλα από το διώξιμο του Πολίτη, μπήκε στην περιοχή και τον πλάσαρε.
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-3 Ο Μπουμπάλ έκανε ωραία διαγώνια μπαλιά, ο Πίσπας βγήκε στην πλάτη της άμυνας και πρόλαβε να "κρεμάσει" στην έξοδο τον τερματοφύλακα του Κισσαμικού.
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ - Εκτέλεση κόρνερ του Χατζηγιοβάνη, ο Ρινάλντι έκανε το σουτ και η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια έδιωξαν σε νέο κόρνερ οι παίκτες του Κισσαμικού.
69Βγήκε Ούρος Στογιάνοφ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Μπούλα Κίκε (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ - Κίκε αντί Στογιάνοφ
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ - Κουτρουμπής αντί Μολέντο
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ - Μίγγος αντί Ζέκα
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ - Πίσπας αντί Κλωναρίδη
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-2 Ο Κλωναρίδης έβγαλε σέντρα από δεξιά, ο Ρινάλντι έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ο Χατζηγιοβάνης με προβολή στο δεύτερο δοκάρι την έστειλε στα δίχτυα για το δεύτερο γκολ του Παναθηναϊκού.
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Παναθηναϊκός αναζητά δεύτερο γκολ με τον Μπουμάλ μέχρι τώρα να έχει πάρει προσπάθειες από δεξιά, αλλά να μην μπορεί να γυρίσει καλά την μπάλα στο κέντρο της περιοχής.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ρινάλντι βρέθηκε μόνος με τον τερματοφύλακα του Κισσαμικού, αλλά ο Πολίτης με γρήγορη έξοδο βγήκε στα πόδια του και έδιωξε την μπάλα στο σουτ που επιχείρησε.
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Γιαλούσης προσπάθησε να βγάλει την μπάλα από την περιοχή, αλλά εκείνη έφτασε στον Κλωναρίδη που με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Βλάχος βγαίνει μόνος προς την περιοχή του Παναθηναϊκού, αλλά δοκίμασε το σουτ έξω από την περιοχή χωρίς δύναμη.
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Παιχνίδι χωρίς ρυθμό και συνδυασμούς από τις δύο ομάδες που κάνουν πολλά λάθη και δεν έχουν φτάσει σε θέση βολής παρά ελάχιστες φορές.
27COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία προσπάθεια για τον Κισσαμικό, ο Μπολάκης έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Μάντζης προσπάθησε να βρει τον Στογιάνοφ που με τακουνάκι δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα προς την εστία, αλλά αρκετά έξω από αυτή.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ρέις έπιασε την κεφαλιά στην μεγάλη περιοχή του Κισσαμικού, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από την εστία.
17COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ρινάλντι μέσα από την περιοχή, ο Πολίτης έδιωξε και η μπάλα πήγε στον Κλωναρίδη και η νέα προσπάθεια του κόντραρε και ο Παναθηναϊκός κέρδισε κόρνερ.
16COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Μαρτίνεθ του Κισσαμικού
16ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μάριο Μαρτίνεθ Ρούμπιο
04COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ζέκα έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε αρκετά έξω από την εστία του Κισσαμικού.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Πολίτης, Μπολάκης, Παντελάκης, Γιαλούσης, Τσοντάκης, Ν' Γκουέμ, Μαρτίνεθ, Βλάχος, Ποκόνγκ, Μάντζης, Στογιάνοφ.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Μουρτζάκης (Ηρακλείου) Βοηθοί: Τρουλινός, Παπαδάκης (Ηρακλείου)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Στιλ, Μολέντο, Ευαγγέλου, Μαρινάκης, Χουλτ, Ρέις, Ζέκα, Μπουμάλ, Χατζηγιοβάννης, Κλωναρίδης, Ρινάλντι.

eeep eeep