ΗΡΑΚΛΗΣ εν ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
2 0

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
86Βγήκε Μπουντόπουλος  (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Κορέτα (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...2-0 ΓΚΟΛ Ο Περόνε έκανε ωραία κάθετη μπαλιά στον Πουρτουλίδη που με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
82ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Πουρτουλίδης
82ΓΚΟΛΠουρτουλίδης
79Βγήκε Πασάς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ρομάνο (MΕΣΟΣ)
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Περόνε έκανε το σουτ μετά από ωραία κάθετη μπαλιά του Πουρτουλίδη, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
73Βγήκε Λουκίνας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Περόνε (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
72ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Τσιλιανίδης
68Βγήκε Αναστασόπουλος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Κυβελίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
66Βγήκε Μπαρτολίνι (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Καρασαλίδης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
58ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Φουρλάνος
56ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μπουντόπουλος
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Πασάς έπιασε την κεφαλιά μετά την εκτέλεση κόρνερ του Πουρτουλίδη, αλλά έδιωξε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας της Παναχαϊκής.
46Βγήκε Χαρτσιάς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Φουρλάνος (MΕΣΟΣ)
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αντεπίθεση της Παναχαϊκής με τον Μαρουκάκη να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας. Ο Χουάντερσον στην έξοδο του δεν βρήκε μπάλα, αλλά τον ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής που δεν είχε προλάβει να πάρει την κατοχή της. Οι παίκτες της Παναχαϊκής ζήτησαν φάουλ εκτός περιοχής και κόκκινη κάρτα για τον τερματοφύλακα του Ηρακλή.
43COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κεφαλιά του Χαρτσιά έδιωξε σε κόρνερ ο Χουάντερσον.
41COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...1-0 ΓΚΟΛ Ο Πουρτουλίδης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι.
41ΓΚΟΛΠουρτουλίδης
41ΓΚΟΛ ΠΕΝΑΛΤΙΠουρτουλίδης
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΑΛΤΙ υπέρ του Ηρακλή. Ο Κυριακίδης βγήκε στην πλάτη της άμυνας, έκανε το σουτ που χτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά διεκδίκησε πάλι την μπάλα για να τον ανατρέψει ο τερματοφύλακας της Παναχαϊκής.
40ΔΟΚΑΡΙΚυριακίδης
40ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γεωργακόπουλος
34ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αναστασόπουλος
32COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο διαιτητής έδωσε πέναλτι σε επαφή του Ασίγκμπα με τον Λουκίνα μέσα στην περιοχή της Παναχαϊκής. Μετά από συζήτηση με τον βοηθό πήρε πίσω την απόφαση του, όπως και την κίτρινη κάρτα που είχε δείξει στον ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής.
26COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Πουρτουλίδης προσπάθησε να πιάσει το σουτ μέσα από την περιοχή της Παναχαϊκής, αλλά η μπάλα έφτασε στον Λουκίνα που δεν είχε τα σωστά βήματα για να πιάσει την κεφαλιά και η μπάλα έφυγε άουτ.
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Πασά από αριστερά, ο Κοντοχρήστος πρόλαβε την κεφαλιά του Λουκίνα, αλλά η μπάλα έφτασε στα πόδια του Πουρτουλίδη που έπιασε δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή και ανάγκασε τον τερματοφύλακα της Παναχαϊκής σε καλή απόκρουση.
18ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ασίγκμπα
16ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Άλλα

eeep eeep