Αναφορά Αγώνα: ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - ΑΡΗΣ | Round 26 | STOIXIMAN.GR FOOTBALL LEAGUE 2016-17

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ εν ΑΡΗΣ
0 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Πέμπτη, 13 Απρίλιος 2017
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
96COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ - Ο Άρης γίνεται η δεύτερη ομάδα φέτος που φεύγει νικήτρια από το Αίγιο μετά τον ΟΦΗ και μειώνει έτσι ξανά τη διαφορά από τη Λαμία στους 6 πόντους. Αντίθετα, ο Παναιγιάλειος δεν πήρε έστω τον πόντο για να βρεθεί πιο κοντά στην παραμονή του.
95COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Καζναφέρη, η μπάλα σκάει μπροστά στον Διούδη και αυτός πετάγεται και παραχωρεί κόρνερ.
94ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βιτάλι Ιβάνκο
91COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο ρυθμός έχει πέσει, με τον Άρη να κρατά χωρίς δυσκολία το πολύτιμο «διπλό».
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ - Ιβάνκο αντί Μωυσίδη.
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Νέτο, η μπάλα μόλις άουτ!
88Βγήκε Σεραφείμ Μωϋσίδης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Βιτάλι Ιβάνκο (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
85ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λάθος συνεννόηση ανάμεσα σε Γκαραβέλη και αμυντικούς, παρεμβλήθηκε ο Καπνίδης, αλλά η κεφαλιά του πέρασε ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι.
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Τζανακάκη από τα όρια της περιοχής του Παναιγιαλείου, η μπάλα έφυγε εκτός εστίας.
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γέμισμα με προορισμό τον Τσιλιγκίρη στην περιοχή του Άρη, αλλά ο Διούδης βγήκε και μπλόκαρε την μπάλα
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΆΡΗ - Καράμπελας αντί Ίλιτς
73Βγήκε Μπράνα Ίλιτς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Καράμπελας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ - Βουτσιώτης αντί Μπούζα
69Βγήκε Βασίλης Μπούζας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Βουτσιώτης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία κίνηση του Τσιλιγκίρη από αριστερά, μπήκε στην περιοχή και έκανε το διαγώνιο σουτ που έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Άρη.
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Οι αλλαγές και κάποια φάουλ μετά το γκολ δεν έχουν αφήσει περιθώριο στο να γίνει παιχνίδι.
64Βγήκε Ανδρέας Τάτος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ - Νέτο αντί Τάτου
56COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ - Ξόμπλιος αντί Τρίγκα
56Βγήκε Νίκος Τρίγκας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Παναγιώτης Ξόμπλιος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Μπούρμπος άνοιξε πολύ όμορφα στην περιοχή στον Καπνίδη που με δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα του Παναιγιαλείου.
53ΓΚΟΛΑντώνης Καπνίδης
53ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Αντώνης Καπνίδης
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σκαρτσίλας πήρε την μπάλα στην κόντρα, έφευγε μόνος προς το τέρμα, αλλά δοκίμασε σουτ μακριά από την περιοχή που δεν ανησύχησε τον τερματοφύλακα του Άρη.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Παιχνίδι κέντρου στα πρώτα λεπτά, με καλή κάλυψη των χώρων από την ομάδα του Αιγίου και τον Άρη να προσπαθεί να αλλάξει μπαλιές για να μπει στην περιοχή των γηπεδούχων.
46 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
46Βγήκε Λούκα Μιλούνοβιτς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Αντώνης Καπνίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ - Καπνίδης αντί Μιλούνοβιτς
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ανδρέας Τάτος
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Μπούρμου από δεξιά, ο τερματοφύλακας του Παναιγιαλείου πρόλαβε να μαζέψει πριν βάλουν το πόδι τους ο Ίλιτς με τον Μουλίνοβιτς
33COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Τσιλιγκίρη με γέμισμα στην περιοχή, ο Κρητικός έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, αλλά ο τερματοφύλακας του Άρη μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια.
32ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χρήστος Μπούρμπος
26COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο ρυθμός στο παιχνίδι παραμένει χαμηλός, δεν υπάρχουν καλές ενέργειες και οι προπονητές των δύο ομάδων κάνουν παρατηρήσεις στους ποδοσφαιριστές τους ώστε να παίξουν με σωστές μεταβιβάσεις.
22ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μανώλης Τζανακάκης
21COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...O Σκαρτίλας βρέθηκε πάλι στην δεξιά πλευρά του Άρη, αλλά το γέμισμα του στην περιοχή για τον Κρητικό δεν ήταν καλό και έκοψε σε πλάγιο άουτ ο Ταυλαρίδης.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Το πρώτο 20λεπτο έχει κυλήσει χωρίς κλασικές ευκαιρίες από τις δύο ομάδες και με πολλά λάθη και αρκετά φάουλ στα όρια των δύο μεγάλων περιοχών.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπούρμπος μπήκε στην περιοχή του Παναιγιαλείου, έκανε την πάσα προς το κέντρο της εστίας, αλλά ο Μωυσίδης έδιωξε σε κόρνερ.
12COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μπούζα έξω από την περιοχή, η μπάλα πήγαινε προς την εστία και ο Διούδης έδιωξε και στη συνέχεια υποδείχθηκε οφσάιντ σε παίκτες που κινήθηκαν προς την μπάλα.
11COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Προσπάθεια του Σκαρτσίλα από δεξιά, η μπάλα χτύπησε σε αμυντικό του Άρη που προσπάθησε να τον κόψει και ο Παναιγιάλειος πήρε το πρώτο κόρνερ στο ματς.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΡΗΣ (Νίκος Κωστένογλου): Διούδης, Μπούρμπος, Τζανακάκης, Σόουζα, Ταυλαρίδης, Ρόβα, Πίτου, Τάτος, Ντούνης, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Μαρκαντωνάτος (Ηλείας) Βοηθοί: Πανανικολάου, Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Γκαραβέλης, Στίκας, Ντέμο, Ρότα, Καζναφέρης, Μπούζας, Τρίγκας, Μωυσίδης Τσιλιγκίρης, Σκαρτσίλας, Κρητικός.

eeep eeep