Αναφορά Αγώνα: ΛΑΜΙΑ - ΟΦΗ | Round 29 | STOIXIMAN.GR FOOTBALL LEAGUE 2016-17

ΛΑΜΙΑ εν ΟΦΗ
1 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Σάββατο, 06 Μάιος 2017
Ώρα Αγώνα: 17:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
95COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Βαλλιάνου, η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία της Λαμίας.
91ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ανέστης Νάστος
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Βουό έπιασε την κεφαλιά μετά την εκτέλεση κόρνερ, αλλά ο τερματοφύλακας της Λαμίας μπλόκαρε.
88Βγήκε Ανδρέας Βασιλόγιαννης  (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αλέξανδρος Καραγιάννης (MΕΣΟΣ)
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ - Καραγιάννης αντί Βασιλόγιαννη
86COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα σουτ από τον Κιάσσο, ο Πίτκας δεν έχει πρόβλημα να μαζέψει την μπάλα.
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο ΟΦΗ πιέζει την άμυνα της Λαμίας και προσπαθεί να φτάσει στην ολική ανατροπή, ενώ οι γηπεδούχοι φαίνεται να έχουν αιφνιδιαστεί.
79ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ανδρέας Βασιλόγιαννης
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μάνου έξω από την περιοχή, ο Πίτκας έδιωξε με δύσκολη επέμβαση την μπάλα.
75ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ
75ΓΚΟΛΒλάνταν Μιλοσάβλιεβ
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1 Ο Όγκμποε πέρασε την μπάλα στην περιοχή στον Βουό και εκείνος βρήκε τον Μιλοσάβλιεφ που με σουτ ισοφάρισε για τον ΟΦΗ
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ - Αυγενικού αντί Ντουρμισάι
72Βγήκε Φιορίν Ντουρμισάι (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Μιχάλης Αυγενικού (MΕΣΟΣ)
71ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μάριος Όγκμποε
69ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Λευτέρης Ματσούκας
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Όγκμποε από δεξιά, ο Βουό δεν βρήκε την μπάλα και οι αμυντικοί της Λαμίας έδιωξαν πριν φτάσει στον Μάνο που ήταν στο δεύτερο δοκάρι.
65ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κώστας Κιάσσος
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Το παιχνίδι μετά το γκολ έχει γίνει ακόμη πιο σκληρό με δυνατά μαρκαρίσματα κυρίως από τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ.
57Βγήκε Ντίνος Πάγκαλος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
57Βγήκε Άγγελος Χαντί (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Μάριος Όγκμποε (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ - Μιλοσάβλιεφ αντί Πάγκαλου και Όγκμποε αντί Χαντί
54ΓΚΟΛΦιορίν Ντουρμισάι
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Βάντερσον άνοιξε όμορφα στην περιοχή του ΟΦΗ και ο Ντουρμισάι με σουτ την έστειλε στα δίχτυα.
54ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Φιορίν Ντουρμισάι
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση κόρνερ του Βάντεσον, ο Ντουρμισάι πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.
46 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
46Βγήκε Αντρέ Γκερέιρο Ρότσα (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Λευτέρης Ματσούκας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ - Ματσούκας αντί Ρότσα
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...TEΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
41ΔΟΚΑΡΙΠατρίκ Βουό
41COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ για τον ΟΦΗ σε διαγώνιο σουτ του Βουό που χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Πίτκα και έφυγε προς την περιοχή για να διώξουν στη συνέχεια οι αμυντικοί.
40ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Σουλαϊμόν Όμο
39ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκος Πουρτουλίδης
37COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραίος συνδυασμός Μπλάζιτς - Βάντερσον και σουτ του Ρότσα έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνά ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι του ΟΦΗ
34COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Βασιλόγιαννης έκανε το άνοιγμα στον Σπυρόπουλο δεξιά, αλλά το γύρισμα του αμυντικού της Λαμίας δεν ήταν καλό.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Πεταυράκη έξω από την περιοχή του ΟΦΗ δεν ανησύχησε την άμυνα.
27ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Κομεσίδης
23ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ηλίας Κώτσιος
22COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...O Χαντί εκτέλεσε με απευθείας σουτ το φάουλ, αλλά ο Πίτκας έδιωξε σε κόρνερ.
19COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μπλάζιτς, η μπάλα έφυγε με την επέμβαση και του Στρέζου σε κόρνερ.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πίεση στην περιοχή του ΟΦΗ από τους ποδοσφαιριστές της Λαμίας που προσπαθούν να ανοίξουν το σκορ
02ΔΟΚΑΡΙΚόστα Βιάνα Βάντερσον
02COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ Ο Βάντερσον έφυγε στην αντεπίθεση, έκανε το σουτ και η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι του τέρματος του ΟΦΗ με την παρέμβαση και του Στρέζου και έφυγε κόρνερ.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας) Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Τάτσης (Ηπείρου)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΟΦΗ (Ν. Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κώτσιος, Νάστος, Βουό, Χαντί, Μάνος, Πουρτουλίδης, Πάγκαλος, Κομεσίδης, Κιάσσος, Βαλλιάνος.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Αναστασιάδης, Βαλιός, Πεταυράκης, Όμο, Ρότσα, Μπλάζιτς, Βασιλόγιαννης, Βάντερσον, Ντουρμισάι.

eeep eeep