Αναφορά Αγώνα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΧΑΝΙΑ | Round 2 | 3Η ΦΑΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εν ΧΑΝΙΑ
6 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Τετάρτη, 13 Ιανουάριος 2016
Ώρα Αγώνα: 19:30 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
91COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 6-0 Ο Φουστέρ πήρε την μπάλα μέσα από την περιοχή μετά από πολλές κόντρες και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ - Μανθάτης αντί Ερνάνι που έφυγε με πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο από το γήπεδο.
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 5-0 Ο Πουλίδο έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα μετά από υπέροχη πάσα του Ερνάνι.
72Βγήκε Μιχαλανδρέας Νύκταρης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Τζόρνταν Σάντερσον (MΕΣΟΣ)
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΧΑΝΙΑ - Σάντερσον αντί Ν. Νύχταρη
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κόρνερ από τον Ερνάνι, ο Πρίφτης δεν έκανε καλή έξοδο, αλλά η κεφαλιά του Ζντιέλαρ στο δεύτερο δοκάρι έφυγε πάνω από την εστία.
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Λίτα του ΑΟ Χανιά.
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Προσπάθεια του Πουλίδο μέσα στην περιοχή του ΑΟ Χανιά, έκανε προσποιήσεις, γύρισε και έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι.
57ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Λιρόι Λίτα
46 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕνΑΡΞΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
46Βγήκε Ανέστης Χατζηλιάδης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Μπουζούκης (MΕΣΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΧΑΝΙΑ - Φυντικάκης αντί Παγώνη και Μπουζούκης αντί Χατζηλιάδη
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ - Σάλιακας αντί Ελαμπντελαουί και Μανιάτης αντί Κασάμι
46Βγήκε Αναστάσιος Παγώνης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Βασίλης Φυντικάκης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 4-0 φάση διαρκείας στην περιοχή του ΑΟ Χανιά, με την μπάλα να φτάνει στον Κασάμι που μόνος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αφού είχε ξεχαστεί ο Καρτσαμπάς και τον κάλυπτε.
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Κασάμι του Ολυμπιακού που έσπρωξε τον Τσούτση μετά το φάουλ που έκανε στον Πουλίδο.
36COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 3-0 Ο Πουλίδο έφυγε στην πλάτη της άμυνας του ΑΟ Χανιά, τον ακολούθησε ο Σεμπά και την κατάλληλη στιγμή του έδωσε την μπάλα για να στείλει με σουτ την μπάλα στα δίχτυα μόνος με το τέρμα.
32COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ερνάνι έξω από την περιοχή του ΑΟ Χανιά, η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Πρίφτη.
26COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Προβολή του Λίτα στην περιοχή του Ολυμπιακού, η μπάλα στο χέρι του Σεμπά που ήταν απλωμένο, αλλά ο διαιτητής δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι παρά τις διαμαρτυρίες των παικτών του ΑΟ Χανιά.
21ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΠΕΝΑΛΤΙ Ερίντ Πρίφτης
21COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Πρίφτης έπεσε και έδιωξε την μπάλα στην εκτέλεση του Φουστέρ.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Μπριλάκη
20ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χαράλαμπος Μπριλάκης
19COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ σε μακράρισμα του Μπριλάκη πάνω στον Πουλίδο μέσα στην περιοχή.
14ΔΟΚΑΡΙΧαράλαμπος Μπριλάκης
14COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΧΑΝΙΑ με σουτ του Μπριλάκη έξω από την περιοχή του Ολυμπιακού που βρήκε στην συμβολή.
11COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-0 Ο Κασάμι με απευθείας βολέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ΑΟ Χανιά για το δεύτερο γρήγορο γκολ του Ολυμπιακού.
04COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Ζντιέλαρ με σουτ από τα όρια της περιοχής του ΑΟ Χανιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα έπειτα από ωραίο στρώσιμο του Αυλωνίτη.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου) Βοηθοί: Τάτσης (Ηπείρου), Δόσης (Αθηνών)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Γιώργος Λυρώνης): Πρίφτης, Χατζηλιάδης, Παγώνης, Καρτσαμπάς, Μπριλάκης, Τσούτσης, Μασάδο, Ρίκκα, Μ. Νύκταρης, Γκέσιος, Λίτα.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ρομπέρτο Σίλβα): Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Αυλωνίτης, Τσιμίκας, Κασάμι, Ζντιέλαρ, Φουστέρ, Ερνάνι, Σεμπά, Πουλίδο.

eeep eeep