Αναφορά Αγώνα: ATHENS KALLITHEA - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ | Round 3 | 6ος ΟΜΙΛΟΣ Κυπέλλου

ATHENS KALLITHEA εν ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
2 4

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Τετάρτη, 16 Δεκέμβριος 2015
Ώρα Αγώνα: 17:15 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για τον Ατρόμητο. Ο Μπρίτο εκτός, μέσα ο Λημνιός.
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολύ δυνατό χτύπημα φάουλ από τον Μασένα, ψηλά πάνω από το δοκάρι η μπάλα.
78Βγήκε Αλέξανδρος Αρναρέλλης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ρικάρντο ντα Σίλβα Φαρία (MΕΣΟΣ)
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για την Καλλιθέα. Ο Φαρία αντί του Αρναρέλλη.
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα στον Κούρο του Ατρομήτου.
71Βγήκε Βασίλης Μπούζας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ανδρέας Τσίπρας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για την Καλλιθέα. Ο Τσίπρας αντί του Μπούζα.
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η επανάληψη της φάσης στο πέναλτι δείχνει πως δεν υπήρχε και το χέρι ήταν ακούσιο. Δεύτερο λάθος του διαιτητή μετά το γκολ οφσάιντ.
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ Κάρτα στον Τσώνη για διαμαρτυρία στη φάση του πέναλτι
69ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Τρύφωνας Τσώνης
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-4 για τον Ατρόμητο. Ο Ναπολεόνι ευστόχησε από τα έντεκα βήματα
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πέναλτι υπέρ του Ατρόμητου. Ο Ναπολεόνι πήγε να βγάλει τη σέντρα, αλλά ο Μουκτάρης την σταμάτησε με το χέρι
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για τον Ατρόμητο. Ο Ναπολεόνι αντί του Λε Ταλέκ.
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αδύναμο σουτ του Μπέλη μέσα από την περιοχή, μπλόκαρε ο Μπάρκας.
53ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Διονύσης Μπέλης
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα στον Μπέλη για διαμαρτυρία στην φάση του οφσάιν γκολ του Ατρομήτου.
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-3 για τον Ατρόμητο. Ο Μπρίτο, που ήταν οφσάιντ, σκόραρε με κοντινή προβολή.
51ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Ράφαελ ντος Σάντος Μασένα
51COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-2 Γυριστό σουτ του αφύλαχτου Μασένα, στα δίχτυα η μπάλα.
51ΓΚΟΛΡάφαελ ντος Σάντος Μασένα
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πλασέ του Λε Ταλέκ μέσα από την περιοχή, έπεσε και μπλόκαρε ο Μιχελής.
46Βγήκε Κώστας Τεγούσης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Διονύσης Μπέλης (MΕΣΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ - Για τον Ατρόμητο - Μπίτολο αντί του Μαρσελίνιο. Για την Καλλιθέα Μπέλης αντί Τεγούση.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ με αλλαγή για τον Ατρόμητο - Μπίτολο αντί του Μαρσελίνιο.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπάλλας έχει γυρίσει στο δεξί άκρο της άμυνας για να καλύψει το κενό που άφησε η αποβολή του Κιβρακίδη.
41ΓΚΟΛ ΠΕΝΑΛΤΙΑλέξανδρος Αρναρέλλης
41COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-2 για την Καλλιθέα. Ο Αρναρέλλης ευστόχησε από την άσπρη βούλα.
41ΓΚΟΛΑλέξανδρος Αρναρέλλης
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΟΚΚΙΝΗ στον Κιβρακίδη αφού είδε δεύτερη κίτρινη για την φάση του πέναλτι.
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πέναλτι υπέρ της Καλλιθέας. Ο Αρναρέλλης ανατράπηκε από τον Κιβρακίδη
37COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-2 Ο Γοδόι εκτέλεσε το φάουλ με κάθετη πάσα, ο Λε Ταλέκ δεν ήταν οφσάιντ και με πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
33COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μπάλλα που κόντραρε, νέο σουτ από τον Λε Ταλέκ, άουτ η μπάλα.
29COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Αρναρέλλη μέσα από την περιοχή με το αριστερό, η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι.
26COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κίτρινη κάρτα στον Κιβρακίδη για μαρκάρισμα στον Αρναρέλλη.
18COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Κούρος έκανε το συρτό σουτ έξω από την περιοχή στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.
17COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μεγάλη φάση για τον Ατρόμητο. Σέντρα του Κούρου από αριστερά, αφύλαχτος ο Μπρίτο που έκανε την καρφωτή κεφαλιά, στέλνοντας τη μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Καλλιθέα πατάει αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο σε αυτά τα πρώτα λεπτά
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λ. Καραδήμος): Μιχελής, Παγώνης, Μουχτάρης, Τσώνης, Λεβέντης, Τεγούσης, Κατσικογιάννης, Γκίνι, Μπούζας, Αρναρέλλης, Μασένα.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Μάνταλος (Καβάλας) Βοηθοί: Καρατζίκας (Αθηνών), Λάζαρης (Καβάλας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τ. Δέλλας): Μπάρκας, Κούρος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κυβρακίδης, Μπάλλας, Γοδόι, Πίτου Γκαρσία, Μαρσελίνιο, Μπρίτο, Λε Ταλέκ.

eeep eeep