Αναφορά Αγώνα: ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Round 3 | 5ος ΟΜΙΛΟΣ Κυπέλλου

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ εν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
1 2

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Τετάρτη, 16 Δεκέμβριος 2015
Ώρα Αγώνα: 19:30 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
88ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Εμανουέλ Κονέ
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα στον Κονέ επειδή κλώτσησε την μπάλα σε εκτέλεση φάουλ του Ολυμπιακού.
86COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ - Φορτούνης αντί Φουστέρ
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-2 Ο Φουστέρ ήταν οφσάιντ όταν πήρε την μπάλα από τον Ιντέγιε και μόνος με τον Αποστολίδη έδωσε το προβάδισμα στον Ολυμπιακό.
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Ντουρμάζ πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία του Απόλλωνα.
79Βγήκε Γιώργος Βαλεριάνος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Παναγιώτης Αρναούτογλου (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ιντέγιε αντί Φινμπόγκασον
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Απόλλωνα - Αρναούτογλου αντί Βαλεριάνου
74ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Βαλεριάνος
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ σε Βαλεριάνο και Ντουρμάζ για μονομαχία που είχαν κοντά στο κόρνερ.
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Τσιμίκα από αριστερά, ο Φινμπόγκασον έκανε εξ επαφής την κεφαλιά που πέρασε άουτ.
68Βγήκε Πάολο Φαρινόλα (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Παναγιώτης Λαγός (MΕΣΟΣ)
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Ολυμπιακό - Ντουρμάζ αντί Πάρντο
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ Λαγός αντί Φαρινόλα
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μπαλιά τρύπα του Κολοβού στον Φουστέρ, εκείνος βγήκε μόνος, αλλά το σουτ που έκανε έκοψε με τα πόδια ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα.
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Προσπάθεια του Φαρινόλα από αριστερά, έκανε το σουτ του χτύπησε στο σώμα του Καπίνο και στη συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί του Ολυμπιακού.
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Φαρινόλα, η μπάλα κόντραρε στον Σιόβα και έφυγε κόρνερ.
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Κολοβού μέσα από την περιοχή του Απόλλωνα, η μπάλα σε κόρνερ από τον Αποστολίδη.
53ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Γιώργος Βαλεριάνος
53ΓΚΟΛΓιώργος Βαλεριάνος
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1 Ο Βαλεριάνος με σουτ από 30 μέτρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ολυμπιακού.
50Βγήκε Άντονι Φατιόν (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ζοναθάν Παρπέξ (MΕΣΟΣ)
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ - Παρπέξ αντί Φατιόν
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Φοσυτέρ με κεφαλιά μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από σέντρα από αριστερά του Τσιμίκα.
41COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Κολοβού έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Απόλλωνα.
39COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γέμισμα στην περιοχή του Ολυμπιακού, ο Μποτία βρήκε την μπάλα με το χέρι στην προσπάθεια του να κάνει κοντρόλ, αλλά ο διαιτητής είπε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ανάποδο ψαλίδι του Κολοβού από τα όρια της περιοχής, μπλόκαρε όμως με δεύτερη προσπάθεια.
22COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Τζιώρας έκανε την προβολή στην περιοχή μετά την σέντρα του Φατιόν, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Ο βοηθός διαιτητή είχε σηκώσει σημαία για οφσάιντ που υποδείχθηκε, ενώ δεν ήταν.
16COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα στον Μποτία που τον πέρασε ο Τζιώρας και στη συνέχεια τον τράβηξε από το σορτσάκι για να μην μπει μόνος στην περιοχή.
13COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα στον Φατιόν για φάουλ πάνω στον Φουστέρ.
13ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Άντονι Φατιόν
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λίγες καλές ενέργειες σε αυτά τα πρώτα λεπτά που οι δύο ομάδες προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους στον κακό αγωνιστικό χώρο.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Παναγιώτης Αρναούτογλου
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Αποστολίδης, Πάνος, Βαλεριάνος, Γκότοβος, Δεληζήσης Φατιόν, Ψιάνος, Κονέ, Βάντερσον, Φαρινόλα, Τζιώρας.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μάρκο Σίλβα): Καπίνο, Σαλίνο, Μποτία, Σιόβας, Τσιμίκας, Κασάμι, Ζντιέλαρ, Φουστέρ, Πάρντο, Κολοβός, Φινμπόγκασον.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών) Βοηθοί: Γεωργαράκος, Τσολάκης (Αθηνών)

eeep eeep