Αναφορά Αγώνα: ΧΑΝΙΑ - ΠΑΟΚ | Round 2 | 3ος ΟΜΙΛΟΣ Κυπέλλου

ΧΑΝΙΑ εν ΠΑΟΚ
2 6

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Πέμπτη, 03 Δεκέμβριος 2015
Ώρα Αγώνα: 17:15 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
91COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μυστακίδης σε νέα προσπάθεια μέσα από την περιοχή, η μπάλα από τα χέρια του Πρίφτη έφυγε κόρνερ.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μυστακίδης γύρισε πολύ ωραία στην περιοχή του ΑΟ Χανιών, αλλά το σουτ που έκανε πέρασε λίγο έξω από την εστία.
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-6 Ο Σάμπο έκανε ωραίο κοντρόλ στην περιοχή και με ωραίο σουτ τελείωσε με σουτ την φάση για το 6ο γκολ του ΠΑΟΚ.
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Αθανασιάδης δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αφού τον πρόλαβε ο Πρίφτης.
80ΓΚΟΛ ΠΕΝΑΛΤΙΛιρόι Λίτα
80ΓΚΟΛΛιρόι Λίτα
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-5 Ο Λίτα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από το σημείο του πέναλτι παρότι ο Όλσεν βρήκε την μπάλα.
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΑΛΤΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΟ ΧΑΝΙΑ - Ο διαιτητής δείχνει την άσπρη βούλα σε επαφή του Όλσεν με τον Λίτα.
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Πρίφτης έσωσε με διπλή προσπάθεια τα σουτ που του έκαναν οι Σάμπο και Αθανασιάδης.
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ έβγαλε δύσκολα κεφαλιά του Καρτσαμπά.
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ για τον ΠΑΟΚ σε σουτ έξω από την περιοχή του Άντονις
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ - Λέοβατς αντί Κοροβέση
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ για τον ΠΑΟΚ σε σουτ του Τσίμιροτ
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ - Άντονις αντί Γκολάσα
66Βγήκε Μαμούτ Σαΐν (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Θανάσης Δεινόπαπας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΧΑΝΙΑ - Δεινόπαπας αντί Σαΐν
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ Αθανασιάδης αντί Πέλκα
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-5 Ο Πέλκας πήρε την μπάλα από τον Ζάιρο και με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε για 5η φορά την μπάλα στα δίχτυα του ΑΟ Χανιά.
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-4 Ο Μυστακίδης πήρε την μπάλα από τον Τσίμιροτ και με ωραίο πλασέ τελείωσε την φάση και έδωσε προβάδισμα τριών γκολ στον ΠΑΟΚ.
55Βγήκε Αναστάσιος Παγώνης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Μπουζούκης (MΕΣΟΣ)
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΧΑΝΙΑ - Μπουζούκης αντί Παγώνη που έφυγε με πρόβλημα τραυματισμού.
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ζάιρο πήρε την κεφαλιά στην περιοχή του ΑΟ Χανιά, αλλά η μπάλα πέρασε έξω από την εστία του Πρίφτη.
46Βγήκε Νικομανώλης Νύκταρης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΧΑΝΙΑ - Διαμαντόπουλος αντί Ν. Νύκταρη
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Πέλκας βρήκε χώρο να κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή του ΑΟ Χανιά, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Πρίφτη.
46 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Πέλκας εκτέλεσε το φάουλ που έδωσε ο διαιτητής και η μπάλα περνά πάνω από τα δοκάρια. Η επανάληψη της φάσης έδειξε πως πιθανότατα η παράβαση ήταν εντός περιοχής και έπρεπε να δείξει το σημείο του πέναλτι.
44ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ Χαράλαμπος Μπριλάκης
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΤΟΝ Μπριλάκη του ΑΟ Χανιά, με δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ στα όρια της περιοχής.
41COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-3 Ο Σάμπο με σουτ μέσα από την περιοχή έπειτα από γύρισμα του Ζάιρο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
36COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα στον κωνσταντινίδη του ΠΑΟΚ.
33COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μυστακίδης κάνει σουτ μέσα από την περιοχή του ΑΟ Χανιά με εξουδετερωμένο τον Πρίφτη μετά από κλέψιμο του Ζάιρο.
28ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χαράλαμπος Μπριλάκης
28COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα στον Μπριλάκη του ΑΟ ΧΑΝΙΑ
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-2 Ο Σάμπο μέσα από την περιοχή με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Ζάιρο έβαλε μρποστά στο σκορ τον ΠΑΟΚ.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1 Ο Ζάιρο με σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε για τον ΠΑΟΚ
19COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κεφαλιά του Μυστακίδη, ο Πρίφτης μπλόκαρε πάλι την μπάλα.
18COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Πέλκας μόνος με τον Πρίφτη, ο τερματοφύλακας του ΑΟ Χανιά τον σταμάτησε, αν και νωρίτερα ο βοηθός είχε δείξει λανθασμένα ότι είναι οφσάιντ.
11COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μυστακίδης μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ, αλλά βγήκε ο Πρίφτης και έκοψε με το σώμα.
03COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Σταματής με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή σημείωσε το γκολ έπειτα από σέντρα του Σαΐν από δεξιά.
03ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Ανδρέας Σταματής
03ΓΚΟΛΑνδρέας Σταματής
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ντεμπούτο στον πάγκο του ΑΟΧ κάνει ο Γιώργος Λυρώνης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΟΚ (Ιγκόρ Τούντορ): Όλσεν, Τζαβέλλας, Κωνσταντινίδης, Μαλεζάς, Κοροβέσης, Ζάιρο, Γκολάσα, Σάμπο, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μυστακίδης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Γιώργος Λυρώνης): Πρίφτης, Χατζηλιάδης, Παγώνης, Καρτσαμπάς, Μπριλάκης, Ρίκκα, Σάντερσον, Ν. Νυκτάρης, Σαΐν, Σταματής, Λίτα.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου) Βοηθοί: Βλάσσης (Λασιθίου), Νικολακάκης (Ηρακλείου)

eeep eeep