Αναφορά Αγώνα: ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ | Round 1 | 2ος ΟΜΙΛΟΣ Κυπέλλου

ΖΑΚΥΝΘΟΣ εν ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
2 2

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Τρίτη, 27 Οκτώβριος 2015
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΟΚΚΙΝΗ κάρτα για τον Άμπλι Άλλα που είδε δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα. Ο Εργοτέλης συνεχίζει με δέκα παίκτες.
89ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ Άλμπι Άλλα
83ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Δημήτρης Μάνος
83ΓΚΟΛΔημήτρης Μάνος
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-2 Σέντρα από αριστερά στην περιοχή της Ζακύνθου, ο Μάνος έκανε την προσπάθεια για σουτ που εξελίχθηκε σε πάσα και ο Ίνιατς με σουτ ισοφάρισε για τον Εργοτέλη.
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ σωστά γκολ του Εργοτέλη, με Ίνιατς που ήταν μπροστά από τους αμυντικούς όταν του έγινε η πάσα από δεξιά.
72Βγήκε Γιάννης Βυθούλκας  (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Νικόλας Λέκκας (MΕΣΟΣ)
72Βγήκε Γιάννης Δωματάς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Μάνος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
72ΓΚΟΛΑντώνης Μπουρσέλης
72Βγήκε Αλέξανδρος Καμπούρης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Βοσνακίδης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-1 Ο Μπουρσέλης με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Ζακύνθου.
72ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Αντώνης Μπουρσέλης
65Βγήκε Κώστας Κάρδαρης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Πέττας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
60Βγήκε Μανώλης Φουκαράκης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Κυριακόπουλος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
60Βγήκε Μίροσλαβ Στεφάνοβιτς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αντώνης Μπουρσέλης (MΕΣΟΣ)
49ΓΚΟΛΓιάννης Βυθούλκας
49COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-0 Ο Βυθούλκας έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα. Ο Αθανασίου έδιωξε άτσαλα... ο Ζαϊρί πήρε την μπάλα και την έδωσε στον Βυθούλκα που την έστειλε στην εστία μόνος με τον τερματοφύλακα του Εργοτέλη.
49ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Γιάννης Βυθούλκας
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Από την μικρή περιοχή της Ζακύνθου ο Στεφάνοβιτς δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς και έφυγε κόρνερ.
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Ζάκυνθος συνεχίζει να έχει την πρωτοβουλία στο ματς, αλλά ο Ζαϊρί έχει κάνει κάποιες υπεβολικές ενέργειες αντί να σκοράρει απλά.
28ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Γιάννης Βυθούλκας
28COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Ζαϊρί έκανε προσπάθεια από αριστερά και την κατάλλη στιγμή γύρισε στον Βυθούλκα που με σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Εργοτέλη.
28ΓΚΟΛΓιάννης Βυθούλκας
12COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ανοικτό παιχνίδι σε αυτά τα πρώτα λεπτά με επιθέσεις από τις δύο πλευρές, αλλά τον Ζαϊρί να έχει δύο καλές τελικές που έδιωξε ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σταύρος Λαμπράκης): Αθανασίου, Άλλα, Γιαλούσης, Πίτσος, Ρέντζας, Ντος Σάντος, Φουκαράκης, Κούτρης, Στεφάνοβιτς, Δωματάς, Ίνιατς.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Καλίντ Καραμά): Γεωργακόπουλος, Στασινόπουλος, Καμπούρης, Ρ. Πέττας, Ορφανίδης, Ναζίμ, Πεχλιβανόπουλος, Ταυταρίδης, Ζαϊρί, Βυθούλκας, Κάρδαρης.
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νικόλας Λέκκας
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Μάνος
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Λευτέρης Γιαλούσης
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Στασινόπουλος
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιάννης Πεχλιβανόπουλος
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκος Πέττας
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Μιχαηλίδης (Βοιωτίας) Βοηθοί: Αναγνωστόπουλος, Οικονόμου (Αχαΐας)

eeep eeep