Logo
Print this page

Ήττα στα Τρίκαλα

Ο Εργοτέλης ηττήθηκε 3-2 από τα Τρίκαλα στον αγώνα Κυπέλλου.

Δεν απέφυγε την ήττα στα Τρίκαλα ο Εργοτέλης από τον ΑΟΤ. Οι Κρητικοί παρότι έκαναν ανατροπή μέσα σε τρία λεπτά, εντέλει δέχτηκαν δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο και ηττήθηκαν με 3-2.

Η ομάδα των Τρικάλων άνοιξε το σκορ με φοβερό σουτ του Ελευθεριάδη στο 54' και ύστερα από πίεση, η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη ισοφάρισε σε 1-1 στο 67' με αυτογκόλ του Τσίπρα. Τρία λεπτά μετά ο Ιατρούδης που είχε μπει ως αλλαγή έκανε το 1-2 με καταπληκτικό σουτ.

Οι Θεσσαλοί δεν το έβαλαν κάτω και κατόρθωσαν όχι μόνο να ισοφαρίσουν, αλλά και να πάρουν τη νίκη. Το 2-2 έγινε με γκολ του Πελάεθ, ενώ στο 89' ο Τσίπρας εξιλεώθηκε και με κοντινή κεφαλιά έγραψε το 3-2 που έμεινε μέχρι τέλους.

Το ματς διεξήχθη κάτω από έντονη βροχόπτωση, αλλά ήταν εντυπωσιακό με πέντε γκολ και αρκετές φάσεις. Η ρεβάνς της 4ης Δεκεμβρίου είναι πλέον ανοιχτή.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Γιακουμής, Γρηγορόπουλος, Νιάρος, Βέρτζος, Οικονομόπουλος, Ριζογιάννης (79' Τεγούσης), Παπαγεωργίου, Πέλκας, Ελευθεριάδης, Λώττας (75' Πελάεθ), Σταματής (62' Τσίπρας).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Βουτσάς, Μπούσης, Πέιος, Οικονόμου, Μπρους, Αλεξάκης (46' Ιατρούδης), Τσέλιος (79' Κατσούρι), Μανουσάκης, Μπαράτα, Σταθόπουλος (46' Γροντής).

Last modified onΠέμπτη, 31 Οκτώβριος 2019 21:35
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr