Πρώτο βήμα ο ΠΑΣ

Αν και δυσκολεύτηκε, ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 1-0 της Βέροιας, για την 1η αγωνιστική της 5ης φάσης του Κυπέλλου.

Σκούρα τα βρήκε απέναντι στη Βέροια ο ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0, για την 1η αγωνιστική της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα της Ημαθίας μπήκε πιο δυνατά στο ματς και κατάφερε να σκοράρει στο 18’ με τον Κανούλα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ο ΠΑΣ ανέβασε στροφές μετά το μισάωρο, αλλά ο Παμλίδης δεν μπόρεσε να σκοράρει στις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παμλίδης στο 47’ βρήκε δίχτυα κι έκανε το 1-0 για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Τα πράγματα δυσκόλεψαν κι άλλο για τη Βέροια, καθώς έμεινε με δέκα παίκτες στο 60’, καθώς ο Πασάς είδε μέσα σε 10 λεπτά δύο κίτρινες κάρτες. Στο 80’ όμως ο Χουτεσιώτης απέκρουσε την κεφαλιά του Μεληκιώτη. Τελικά, οι Γιαννιώτες κράτησαν το προβάδισμα ως το τέλος του αγώνα.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Μπουκουβάλας, Οικονομόπουλος, Παντελάκης, Ζιούλης, Κάστρο (81' Λιασός), Πίτου Γκαρσία, Καρτάλης, Ξύδας (61' Λεό), Νάουμετς, Παμλίδης.

ΒΕΡΟΙΑ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Μπλατσιώτης, Ζούρκος Α., Πεταυράκης (46' Πασάς), Μανιώτης, Μουρατίδης, Πολύζος (79' Πέντα), Μπλέτσας, Ζούρκος Ν. (61' Ταΐρης), Μεληκιώτης, Κανούλας, Σκαθαρούλης.

Διαιτητής: Γιουματζίδης (Πέλλας)
Βοηθοί: Δέλλιος (Πέλλας), Αναστασιάδης (Σερρών)

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep