Πρόκριση με Ρόκα

Ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα Πόντου και πέρασε στην 5η φάση του Κυπέλλου.

Το εισιτήριο για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο Ολυμπιακός Βόλου, καθώς επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα Πόντου. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν πιο αποτελεσματικοί και με το γκολ του Ρόκα έγιναν η έκτη ομάδα της Football League που προκρίνεται στην επόμενη φάση του θεσμού.

Παιχνίδι με αρκετά λάθη έγινε στο πρώτο ημίχρονο στο Αλκαζάρ, με τις δύο ομάδες να μην βρίσκουν διαδρόμους για να απειλήσουν. Ο Απόλλων Πόντου ήταν αυτός που έκανε την πρώτη φάση, με το σουτ του Μπρίτο στο 12’ να κοντράρει. Αρκετά ήταν τα φάουλ που σφυρίχτηκαν και ο αγώνας δεν είχε ρυθμό. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχασε δυο ευκαιρίες στο φινάλε του ημιχρόνου, με την κεφαλιά του Φαζού στο 43’ να περνά άουτ και στις καθυστερήσεις ο Πολίτης μπλόκαρε την εκτέλεση φάουλ του Πόζογλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες μπήκαν πιο ορεξάτα, με τα σουτ του Μπρίτο και Φαζού να μην βρίσκουν στόχο. Στο 57’ όμως ο Ρόκας, ο οποίος είχε περάσει αλλαγή, με κοντινό πλασέ πέτυχε το 1-0 για τον Ολυμπιακό Βόλου. Στο 74’ ένα σουτ του Δόρη πέρασε δίπλα από την εστία του Γιδόπουλου, με τους γηπεδούχους να απαντούν με ένα άστοχο ψαλιδάκι του Τσιάρα. Στα τελευταία λεπτά ο Απόλλων αύξησε την πίεσή του και στο 85’ ο Γιδόπουλος απέκρουσε ένα επικίνδυνο σουτ του Ολαϊτάν, ενώ ο τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων» μπλόκαρε στο 89’ την εκτέλεση φάουλ του Μπρίτο. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν αυτός που πήρε τη νίκη και την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Θωμάς Γράφας): Γιδόπουλος, Γραικός, Μπουτζίκος, Βοσνακίδης, Φαζός, Τσιάρας, Σκοπελίτης, Κουτσιανικούλης (90+5’ Δεινόπαπας), Τσίτας, Ντούνης (79’ Λάσκαρης), Πόζογλου (50’ Ρόκας).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Θεολόγου, Καλογέρης (64’ Πουρτουλίδης), Καλαϊτζίδης (64’ Δόρης), Λουφάκης, Μπρίτο, Χασομέρης, Ολαϊτάν.

Διαιτητής: Πανυτσίδης (Κοζάνης)
Βοηθοί: Νίκζας (Λάρισας), Στεφούλης (Γρεβενών)

Last modified onΠέμπτη, 10 Οκτώβριος 2019 12:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep