«Καμία αγγαρεία στον Άρη»

Ο Δημήτρης Σπανός δήλωσε ότι κανένα ματς του Άρη δεν είναι αγγαρεία.

Ο Άρης νίκησε 3-0 τη Σπάρτη και ο Δημήτρης Σπανός ανέφερε μετά το ματς: «Κάποιος νόμιζε ότι ήταν αγγαρεία, με τη διαφορά πως όταν είσαι ποδοσφαιριστής στον Άρη ή οτιδήποτε άλλο, δεν υπάρχει ποτέ αγγαρεία μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Δημιουργήσαμε και χάσαμε πολλές ευκαιρίες, θα έπρεπε να το κλειδώσουμε πιο νωρίς.

Δεν είχαμε τον ρυθμό για να κλείσουμε πιο πολύ στο καρέ της τη Σπάρτη. Θέλαμε μία καθαρή νίκη και το πετύχαμε. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο, ήρθε τόσο μακριά, αλλά ο Αρειανός τα έχει συνηθίσει αυτά, έχει γυρίσει όλο τον κόσμο. Την Κυριακή έχουμε το τελευταίο φετινό ματς στην έδρα μας, ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο. Η Κυριακή είναι πολύ σημαντική, θα είναι το τελευταίο ματς ενός μεγάλου παίκτη, του Νέτο. Έζησαν πολλά με τον παίκτη και υπάρχουν πολλοί λόγοι να γεμίσουν το γήπεδο για να τον χειροκροτήσουν».

Καταλήγοντας, ανέφερε: «Σαν φιλοσοφία ανθρώπου, όταν έρχομαι στην ομάδα, νιώθω ότι θα μείνω μέχρι το τέλος. Στον Άρη δεν έχουμε περιθώριο να σκεφτούμε ότι θα θέσουμε την συμπεριφορά απέναντι στην ιστορία και τον κόσμο. Θα τιμήσουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό, αυτό είναι το κίνητρο του κάθε επαγγελματία. Αξίζουν αυτά τα παιδιά να υπάρχουν στο ρόστερ του Άρη. Αν τους αδίκησα τους ζητώ συγγνώμη, αλλά το έκανα με μοναδικό κίνητρο το καλό της ομάδας».

Last modified onΤετάρτη, 16 Μάιος 2018 21:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.