«Είχε υποσχεθεί 300.000 ευρώ»

Ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη, Πασχάλης Καραγιάννης, μίλησε για τα οικονομικά προβλήματα και την υπόσχεση του Θόδωρου Καρυπίδη.


Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ερασιτέχνης Άρη, αλλά και τα χρήματα που έχει λάβει από την ΠΑΕ και την ΚΑΕ μίλησε ο Πασχάλης Καραγιάννης. Ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη τόνισε χαρακτηριστικά στον «Arena fm» πως από την ΠΑΕ έλαβαν 8.000 ευρώ, ενώ ο Θόδωρος Καρυπίδης είχε υποσχεθεί 300.000 ευρώ. Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Πριν 2,5 χρόνια που αναλάβαμε, βάλαμε 5ετές πλάνο να ανέβουμε στην Α1. Αυτό τώρα ήταν ένα σκαλοπάτι. Όπως είδατε ήταν ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Στο χθεσινό παιχνίδι ήταν ο τελικός της κατηγορίας αν και ήμασταν ανεβασμένοι και εμείς και ο όμιλος. Είναι οι κόποι μιας χρονιάς δύσκολης. Σε ένα άθλημα όπου ξεκινήσαμε από το μηδέν. Δεν υπήρχε τίποτα.

Τώρα βλέπω πόσο δύσκολη ήταν η άνοδος στην υδατοσφαίριση. Πρέπει να γεμίζουμε ηλικιακά τις ομάδες μας και να γίνουν ανταγωνιστικές. Πρέπει να βοηθήσουμε έτσι το αντρικό τμήμα. Δεν πειράζει που δεν βγήκαμε πρωταθλητές. Σημασία είχε η άνοδος. Είναι μεγάλη νίκη για τη Θεσσαλονίκη αφού ανέβηκαν δυο ομάδες από εδώ.
Θα μείνουμε γιατί θέλουμε να πάμε τον Άρη μας ψηλά. Θα χαρούμε να έρθουν κι άλλοι συμπαίκτες μαζί μας. Γιατί το οικονομικό είναι δυσβάσταχτο. Και να μην έρθουν όμως εμείς το καράβι θα το πάμε. Η ΠΑΕ πέρσι δεν βοήθησε καθόλου τον Ερασιτέχνη. Τα χρήματα ήταν ελάχιστα. Το ίδιο και από την ΚΑΕ.

Αν η ΠΑΕ είναι ψηλά, στην Super League βοηθά και τον Ερασιτέχνη. Όλοι εμείς οι έφοροι έχουμε ταβάνι. Χρειάζεται 60.000 ευρώ μπάτζετ. Πήραμε μόνο 8.000 από το ποδόσφαιρο. Είχε υποσχεθεί 300.000 ο κύριος Καρυπίδης που δεν μπόρεσε να τα δώσει. Αυτό άλλαξε όλον τον προγραμματισμό. Από την ΚΑΕ πήραμε κάποια χρήματα και υπάρχει καλύτερη ροή. Πρέπει να βοηθηθούμε».

Last modified onΔευτέρα, 17 Ιούλιος 2017 14:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.