Τριάρα και +4 ο Απόλλων Σμύρνης

Ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε εύκολα 3-0 τον Απόλλωνα Λάρισας και βρίσκεται στο +4 από την τρίτη θέση.

Η ολοκλήρωση της 20ής αγωνιστικής της Super League 2 βρίσκει τον Απόλλωνα Σμύρνης στη δεύτερη θέση και στο +4 από τους τρίτους Λεβαδειακό και Χανιά. Η Ελαφρά Ταξιαρχία επικράτησε 3-0 του Απόλλωνα Λάρισας στην άδεια λόγω κορονοϊού Ριζούπολη και μείωσε ξανά στους επτά βαθμούς από τον πρωτοπόρο ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 7' με σουτ του Μαρκόβσκι μέσα από την περιοχή. Στο 34' ο Μπεντινέλι εκτέλεσε φάουλ και ο Φατιόν με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 74' με πλασέ του Πατράλη από πάσα του Μπεντινέλι. Στο 92' ο Φατιόν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον Απόλλωνα Σμύρνης.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 7' Μαρκόβσκι, 34' Φατιόν, 74' Πατράλης

ΚΟΚΚΙΝΗ: 92' Φατιόν

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Χουάντερσον, Κυριακίδης, Βιτλής, Λαρέα, Χουχούμης, Φατιόν, Ιριτιέρ (48' Κολ), Πατράλης, Ιωαννίδης (71' Κύργιας), Μπεντινέλι, Μαρκόβσκι (83' Βάρκας).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Άριαν Μπελά): Γκέκας, Καρατάσιος (83' Μπιμάι), Καρρίκι, Καμπέρης, Σκούπρα, Λίταινας, Ναζίμ, Νύχταρης (46' Μπαστακός), Τασιούλης (46' Νούσιος), Σιφναίος, Γκουστάβο.

Διαιτητής: Τσοπουλίδης (Ξάνθης)
Βοηθοί: Κηλικιώτης (Ξάνθης), Σακκάς (Θεσσαλίας) Τέταρτος: Καλατζής (Θεσσαλίας)

Last modified onΔευτέρα, 09 Μάρτιος 2020 17:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep