Logo
Print this page

Νίκησε ξανά στη Ριζούπολη!

Ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε μετά από πολύ καιρό στη Ριζούπολη, 4-0 τον Πλατανιά.

Τελευταία φορά που είχε νικήσει ο Απόλλων Σμύρνης στη Ριζούπολη ήταν στην 3η αγωνιστική, στο 4-0 κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, στις 3/11/2019. Κατάφερε να επικρατήσει ξανά μπροστά στον κόσμο του για τη 16η αγωνιστική, πάλι με το ίδιο σκορ, με θύμα τον Πλατανιά αυτή τη φορά. Για να πετύχει την ευρεία νίκη η Ελαφρά Ταξιαρχία βοήθησε η αποβολή του Σμυρλάκη μόλις στο 26', με δεύτερη κίτρινη.

Ο Απόλλων είναι ανώτερη ομάδα, εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και και κατέκτησε το τρίποντο. Η ομάδα των Χανίων υπέστη την όγδοη ήττα της στο πρωτάθλημα και η τελευταία της εκτός έδρας νίκη έχει καταγραφεί στις 10/11/19, κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 20' Μαρκόβσκι, 31' Ιωαννίδης, 62' πεν., 65' Μπεντινέλι

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Αναγνωστόπουλος, Κύργιας, Λαρέα, Φατιόν (69' Χουχούμης), Τσαμπούρης, Βιτλής, Μπλάζιτς (66' Πατράλης), Κολ, Μπεντινέλι, Ιωαννίδης, Μαρκόβσκι (56' Γαϊτανίδης).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Σούλης, Ουές, Κόπρτσαμ, Τσαμούρης, Μπάμπης, Σμυρλάκης, Λεϊρία, Παπουτσογιαννόπουλος (68' Ποζατζίδης), Λουκίνας, Γκάρας (46' Πουρζιτίδης), Γιούσης (68' Βουκελάτος).

Διαιτητής: Μπαΐλης (Πρέβεζας/Λευκάδας)
Βοηθοί: Φραγκούλης (Πρέβεζας/Λευκάδας), Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου)

Last modified onΚυριακή, 09 Φεβρουάριος 2020 17:07
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr