«Χόρεψε» σάμπα στο Ηράκλειο

Με δύο γκολ του Βραζιλιάνου Μπεντινέλι ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε 0-2 τον Εργοτέλη.

Μετά την εντός έδρας ήττα από τον Λεβαδειακό, ο Απόλλων Σμύρνης επέστρεψε στις νίκες. Για τη 12η αγωνιστική της Super League 2, η Ελαφρά Ταξιαρχία επικράτησε 0-2 του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, χάρη σε δύο γκολ του Βραζιλιάνου Μπεντινέλι. Ο Μπάμπης Τεννές έκανε ντεμπούτο με το... δεξί στον πάγκο των «κυανόλευκων». Για τον Απόλλωνα αυτή ήταν η έβδομη νίκη σε 12 παιχνίδια, ενώ ο Εργοτέλη υπέστη την τέταρτη ήττα του, ενώ προερχόταν από τρία διαδοχικά νικηφόρα αποτελέσματα.

Ο Μπεντινέλι άνοιξε το σκορ στο 28' όταν μπήκε στην περιοχή από αριστερά, έκανε το πλασέ και παρά την προσπάθεια του Καλογεράκη να διώξει, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Το τελικό 0-2 διαμορφώθηκε στο 88' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βραζιλιάνου, καθώς ένα λεπτό νωρίτερα ο Μπάτζιος έκανε χέρι σε κεφαλιά του Ζησόπουλου. Ο Εργοτέλης προσπάθησε να αντιδράσει, κυκλοφόρησε τη μπάλα, έκανε τελικές, αλλά ο Απόλλων κατόρθωσε να πάρει το τρίποντο παίζοντας πιο ορθολογικά. Πλέον η ομάδα της Ριζούπολης έφτασε τους 23 βαθμούς, ενώ ο Εργοτέλης έμεινε στους 19. 

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΣΚΟΡΕΡ: 28', 88' πεν. Μπεντινέλι

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Προβυδάκης, Σπίριακ, Μπάτζιος, Μπότε, Μπουρσέλης (30' λ. τρ. Μπουτσάκης), Μπρους (81' Μανουσάκης), Τσέλιος, Μπαράτα, Ροβίθης, Έφορντ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Χουάντερσον, Κύργιας, Ζησόπουλος, Γκίνο, Μπεντινέλι, Βάρκας (89' Αγρόδημος), Λαρέα, Βιτλής, Κολ, Ιωαννίδης (54' Γιαννιτσάνης, 75' Τσαμπούρης), Μαρκόβσκι.

Διαιτητής: Λάμπρου Γιώργος (Εύβοιας)
Βοηθοί: Πριόνας (Εύβοιας), Αναστασάκης (Χανίων)

Last modified onΠαρασκευή, 10 Ιανουάριος 2020 19:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep