Στην κορυφή από ημίχρονο

Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε 2-0 εκτός έδρας της Κέρκυρας, για την 7η αγωνιστική της Super League 2 και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ένα 25λεπτο στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετό για την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά της απέναντι στην γηπεδούχο ομάδα, παρότι εκείνη μπήκε στο παιχνίδι με καλύτερες προοπτικές και μια ευκαιρία του Ενγκάν (στο 12' τον πρόλαβε ο Βιτλής).

Στο 16ο λεπτό η Ελαφρά Ταξιαρχία κέρδισε πέναλτι, όταν έπειτα από σέντρα του Παυλίδη, η μπάλα βρήκε το χέρι του Ζερβόπουλου. Ο κορυφαίος του Απόλλωνα στο ματς, Τομάς Μπεντινέλι, δεν αστόχησε και έβαλε τα θεμέλια άκόμα μιας επιτυχίας.

Το γκολ αυτό απελευθέρωσε τους παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου, οι οποίοι κυριάρχησαν ολοκληρωτικά στον αγωνιστικό χώρο και είδαν την υπεροχή τους να καρποφορεί για δεύτερη φορά στο 42'. Ο Τομάς πάσαρε στον Καραγκούνη, ο οποίος με ιδανικό πλασέ έκανε το 0-2 για τον Απόλλωνα.

Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, η Κέρκυρα έχασε την ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι, αλλά το σουτ του Νγκαν πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Αναγνωστόπουλου.

Το δεύτεριο ημίχρονο είχε περισσότερο διαδικαστικό χαρακτήρα, με τον Απόλλωνα να δημιουργεί και να χάνει πολλές ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ, με αποκορύφωμα την κεφαλιά του Βάρκα στο δοκάρι της εστίας της Κέρκυρας.

Το 0-2 παρέμεινε μέχρι το τέλος και ο Απόλλων επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας, όπου είχε βρεθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο το βράδυ, μετά τη νίκη του επί του Πλατανιά.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Ρομπέρτο Μπολάνο): Βουτσελάς, Παναγιωτίδης, Αγιώτης, Ζερβόπουλος, Κρητικός, Γεωργακόπουλος Κ., Πιαστόπουλος, Μίσκου (55’ Βουκελάτος), Βασιλούδης (64’ Παυλής), Νγκαν (73’ Αμαραντίδης), Γεωργακόπουλος Π.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Αναγνωστόπουλος, Βάρκας, Βιτλής (88’ Ρώσση), Ζησόπουλος, Βαφέας, Λαγός, Μπλάζιτς, Καραγκούνης (80’ Πατράλης), Παυλίδης, Μπεντινέλι, Μαρκόφσκι (65’ Βουό).

 

 

Last modified onΔευτέρα, 02 Δεκέμβριος 2019 19:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep