«Αδικαιολόγητο άγχος στην ομάδα μου»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δήλωσε ότι στον Απόλλωνα Σμύρνης υπάρχει αδικαιολόγητο άγχος για το αποτέλεσμα.

Μετά την επικράτηση (0-1) σε βάρος του Πλατανιά, ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης Νίκος Παπαδόπουλος δήλωσε:

«Πιστεύω ότι έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι σε δύο πολύ καλές ομάδες, που δίκαια, αν και νωρίς στο πρωτάθλημα, βρίσκονται στην 1η θέση. Ηταν πολύ σημαντικό για μας να πάρουμε τους τρεις βαθμούς μετά το αποτέλεσμα που είχαμε εντός έδρας, την ισοπαλία, την περασμένη αγωνιστική. Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντική νίκη γιατί παίξαμε απέναντι σ’ έναν πολύ καλό αντίπαλο, που δύο χρόνια είναι η ίδια ομάδα. Αυτό κάνει ακόμα πιο σημαντική τη νίκη μας. Για μας το ζητούμενο ήταν οι 3 βαθμοί και τους πήραμε. Είχαμε διαβάσει καλά τον αντίπαλο, που είναι μια δυνατή ομάδα, σταθήκαμε πολύ καλά στις δεύτερες και κυρίως στις μεγάλες μπάλες που παίζει από την άμυνα, εκτός από 2-3 περιπτώσεις όπου αδρανήσαμε και δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να έχει προϋπόθεση για ευκαιρία.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια. Σίγουρα πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα γιατί έχουμε ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες και προσπαθώ κάθε μέρα να διώξω αυτό το αδικαιολόγητο άγχος που υπάρχει στην ομάδα για το αποτέλεσμα. Πρέπει να παίξουμε ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο και με αυτό τον τρόπο να παίρνουμε τα αποτελέσματα. Επαναλαμβάνω τα συγχαρητήρια προς τους παίκτες μου και ότι είναι μια πολύ σπουδαία νίκη. Το πρωτάθλημα είναι στην αρχή, είμαστε μόλις στην 5η αγωνιστική, εμείς θέλουμε να κρατηθούμε εκεί ψηλά στη βαθμολογία γιατί ο μοναδικός μας στόχος είναι να ανέβουμε στην Σούπερ Λιγκ 1».

Για το αν κρίνει τη νίκη επί του Πλατανιά, ως ανόδου για την ομάδα του:
«Είναι δεδομένο ότι απέναντι σε καλές ομάδες της κατηγορίας είναι πολύ σημαντικό να κερδίζεις εκτός έδρας. Για μας όμως είναι ένα μάθημα αυτό που συνέβη την προηγούμενη αγωνιστική αν και η Δόξα Δράμας είναι μια καλή ομάδα, είναι όμως πιο αδύναμη και χάσαμε βαθμούς. Βεβαίως, όταν παίρνεις βαθμούς σε τέτοιες έδρες είναι πολύ σημαντικό για το στόχο σου, θεωρώ όμως ότι αυτό πρέπει να έχει συνέχεια. Στο δικό μου μυαλό, η νίκη κρατά πολύ λίγο και αυτό θα κάνουμε κι εμείς. Χαιρόμαστε τη νίκη, αλλά από αύριο σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι που είναι απέναντι επίσης σε μια πολύ καλή ομάδα της κατηγορίας, όπου και αυτή έχει το στόχο της ανόδου».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep