«Δεν δικαιολογείται με την εμπειρία μας»

Το παράπονο του Νίκου Παπαδόπουλου μετά το 1-1 του Απόλλωνα Σμύρνης με τη Δόξα Δράμας.

Μετά το 1-1 με τη Δόξα Δράμας στη Ριζούπολη, ο προπονητής του Απόλλωνα Νίκος Παπαδόπουλος έκανε λόγο για έλλειψη ενέργειας και έντασης εκ μέρους της ομάδας του. Ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Δεν ξεκινήσαμε καλά. Δεν είχαμε ενέργεια και ένταση. Δεχθήκαμε το πρώτο γκολ στη σεζόν, αλλά έχουμε δουλέψει τέτοιες φάσεις στην κόντρα επίθεση και με την εμπειρία μας δεν δικαιολογείται. Η κόκκινη δεν μας βοήθησε στα πλάνα μας που ήταν να βάλουμε και άλλους επιθετικούς. Ωστόσο και με 10 παίκτες προσπαθήσαμε. Δεν είναι καλό το αποτέλεσμα, αλλά στο ποδόσφαιρο υπάρχει και ισοπαλία. Πλέον θα πρέπει να δούμε το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να διδαχθούμε από αυτό το αποτέλεσμα. Θέλει ηρεμία έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα».

Ο αμυντικός Μιχάλης Κύργιας ανέφερε: «Δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου γιατί προσπαθήσαμε πάρα πολύ. Ηταν ξεκάθαρη κόκκινη κάρτα στη φάση του Παυλίδη. Δεν υπάρχει σεβασμός στον Απόλλωνα. Θα πρέπει οι διαιτητές να μας σέβονται πιο πολύ. Ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Last modified onΚυριακή, 10 Νοέμβριος 2019 23:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep