Logo
Print this page

«Χρειάζεται ηρεμία και διάρκεια»

Το σχόλιο του Νίκου Παπαδόπουλου μετά τη νίκη του Απόλλωνα Σμύρνης απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου.

Μετά το 4-0 σε βάρος του Απόλλωνα Πόντου για την 3η αγωνιστική της Super League 2, ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης, Νίκος Παπαδόπουλος, είπε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου:

«Μια ακόμα σημαντική νίκη απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο. Δουλέψαμε πολύ μέσα στο γήπεδο για να φέρουμε αυτό το σκορ. Φαίνεται ότι παιχνίδι με παιχνίδι γίνεται καλύτερη η ομάδα. Ο στόχος είναι η κορυφή και αυτός θα κατακτηθεί με μεγάλη προσπάθεια. Για τρίτη αγωνιστική κρατήσαμε το μηδέν. Όσες ομάδες θέλουν να κάνουν πρωταθλητισμό, τόσο πιο πολλές πιθανότητες θα έχουν αν δέχονται λιγότερα γκολ.

Ήταν παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ ιστορικές ομάδες. Τους εύχομαι να συνεχίσουν να είναι δυνατές, να παίζουν στις μεγάλες κατηγορίες γιατί εκπροσωπούν κάτι πολύ δυνατό. Ευχαριστώ τους παίκτες μου για την προσπάθεια. Από αύριο συνεχίζουμε ταπεινά τη δουλειά. Πάντα όταν είσαι στην κορυφή, σου δίνει ψυχολογία, αλλά χρειάζεται και προσωπικότητα. Χρειάζεται διάρκεια. Ευχής έργον είναι να χτίσουμε διαφορά. Δεν θα κρυφτώ. Το μοναδικό πρόβλημα που έχει η ομάδα είναι να διαχειριστεί μια ήττα ή ένα κακό αποτέλεσμα. Αυτός είναι ο πρώτος μου στόχος.

Η Τότεναμ έχει δεχτεί επτά γκολ, έχει αποκλειστεί από ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, η Μπαρτσελόνα έχασε. Έχει αξία να δούμε την επόμενη μέρα μετά από ένα κακό αποτέλεσμα. Χρειάζεται ηρεμία και εμπιστοσύνη στους παίκτες. Πολλές φορές δεν έχουμε καθαρό μυαλό να διαχειριστούμε το παιχνίδι χρονικά, δηλαδή πότε να κρατήσουμε μπάλα, πότε να πάμε σε παιχνίδι μετάβασης».

Last modified onΔευτέρα, 04 Νοέμβριος 2019 16:55
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr