«Φάνηκε η ποιότητα των παικτών μου»

Πώς σχολίασε ο Νίκος Παπαδόπουλος τη νίκη του Απόλλωνα Σμύρνης στα Χανιά.

Δεύτερη νίκη σε δύο αγωνιστικές στη Super League 2 για τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο τεχνικός της Ελαφράς Ταξιαρχίας Νίκος Παπαδόπουλος ανέφερε μετά το 0-1 στα Χανιά:

«Μία σημαντική νίκη για την ομάδα μου. Σε γενικές γραμμές το ματς ήταν ισορροπημένο. Θα έλεγα ότι τα πλεονεκτήματά μας με την ποιότητα των παικτών που έχουμε φάνηκαν σε κάποιες στιγμές του παιχνιδιού, όπως αυτή του κερδισμένου πέναλτι. Θεωρώ ότι στα τελευταία λεπτά αδικαιολόγητα γυρίσαμε πίσω. Αυτό έχει να κάνει σίγουρα με την πίεση του αποτελέσματος και κυρίως με τον ρυθμό και τη διάρκεια που επιζητούμε να έχουμε στις επόμενες αγωνιστικές. Περιμέναμε ότι δε θα είναι τόσο καλό ποιοτικά παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες της κατηγορίας. Είναι επηρεασμένες όλες οι ομάδες από την καθυστέρηση του πρωταθλήματος, έτσι και εμείς.

Αντιδράσαμε πολύ καλά έπειτα από ένα πολύ κακό αποτέλεσμα που είχαμε στο Κύπελλο, για τον μοναδικό στόχο που έχουμε το πρωτάθλημα και να αλλάξουμε κατηγορία. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια και για τη νίκη. Είμαστε μία πολύ καλή ομάδα, πρέπει να το πιστέψουμε παραπάνω και να κρατήσουμε και τον στόχο μας. Εύχομαι καλή συνέχεια στα Χανιά, που έχουν μία καλή ομάδα, που θα είναι ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα και στον φίλο μου Αλέκο Βοσνιάδη, ό,τι καλύτερο».

Για το πόσο δύσκολο ήταν για τις ομάδες το διάστημα μέχρι την επανέναρξη:
«Για όλες τις ομάδες και όλους τους προπονητές είναι πολύ δύσκολο. Εμείς εκεί που είχαμε φρεσκάρει και φορμάρει την ομάδα πάλι διεκόπη το πρωτάθλημα. Είναι όντως πολύ δύσκολο να κρατήσεις τους παίκτες σου, να τους έχεις σε ρυθμό. Πιστεύω ότι αφού ξεκίνησε ξανά το πρωτάθλημα ότι μετά από 2-3 αγωνιστικές θα βρούμε πάλι τον ρυθμό μας και θα είμαστε μια πολύ καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, με περισσότερες φάσεις, καλύτερο ποδόσφαιρο και περισσότερες τελικές».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep