Παραίτηση Γεωργίου

O Γιώργος Γεωργίου αποτελεί παρελθόν από την διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης. O Γιώργος Γεωργίου αποτελεί παρελθόν από την διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Γιώργος Γεωργίου δεν είναι πλέον πρόεδρος του Απόλλωνα Σμύρνης. Με δήλωσή του έβαλε τέλος στη μικρή θητεία του στην «Ελαφρά Ταξιαρχία». Παρελθόν ο Αστράς.

Μετά το σάλο που προκάλεσαν τα όσα είπε για τον ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Γεωργίου αποχώρησε από τη διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης με μια γραπτή δήλωση με την οποία, μάλιστα, υποστηρίζει πως δεν έχουν καμία σχέση τα όσα είπε με την ομάδα της Ριζούπολης, αλλά πηγάζουν από τη δημοσιογραφική του ιδιότητα. Υπενθυμίζεται ότι άμεσα είχε διαχωρίσει τη θέση της η ΠΑΕ. Αναλυτικά η δήλωση:  

«Ξεκαθαρίζω ότι οι πρόσφατες δηλώσεις μου, ουδεμία σχέση έχουν με την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης. Πηγάζουν αποκλειστικά στην δημοσιογραφική ιδιότητά μου και στις δημοσιογραφικές πληροφορίες μου. Μάλιστα, προκειμένου να μην υπάρχει η παραμικρή σύγχυση μεταξύ των δύο ιδιοτήτων, υπέβαλα την παραίτησή μου από τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης. Εύχομαι ο Απόλλων Σμύρνης να πετύχει τους στόχους του και να τους πανηγυρίσουμε όλοι μαζί».

Παρελθόν ο Αστράς

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε παράλληλα ότι αποτελεί παρελθόν ο 22χρονος τερματοφύλακας, Λευτέρης Αστράς. Ο διεθνής με την Ελπίδων γκολκίπερ κατέγραψε πέντε συμμετοχές φέτος. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Λευτέρη Αστρά. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Last modified onΠέμπτη, 29 Αύγουστος 2019 11:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep