«Αξίζει Super League»

Ο Γιώργος Βαζάκας συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του για την απόδοσή τους και τη νίκη (1-0) στην Καλλιθέα.

Με τρίποντο (1-0) σε βάρος της Καλλιθέας συνδύασε το ντεμπούτο του στον πάγκο του Απόλλωνα ο Γιώργος Βαζάκας. Μάλιστα, ο ίδιος δήλωσε ότι η «Ελαφρά Ταξιαρχία» δικαιούται να προβιβαστεί στη Super League και ανέφερε:

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Μετά από δύο άτυχα αποτελέσματα έδειξαν χαρακτήρα και νοοτροπία μεγάλης ομάδας. Διαχειριστήκαμε το παιχνίδι όπως έπρεπε, τα παιδιά έβγαλαν μεγάλη ψυχή και δημιούργησαν αρκετές φάσεις. Αντίθετα, η Καλλιθέα πλην της φάσης του δοκαριού δεν μας απείλησε καθόλου. Κοιτάμε το επόμενο ματς που είναι δύσκολο. Εύκολο παιχνίδι δεν υπάρχει.

Δικαιούται αυτή η ομάδα να βρεθεί στη Super League. Έχει οργανωμένη διοίκηση και πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Έδειξαν με την απόδοσή τους ότι δικαιούνται να αγωνιστούν στη Super League. Και πάλι συγχαρητήρια».

Ο Ξενοφών Πάνος είπε:
«Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Μπήκαμε σοβαροί, σημειώσαμε ένα γκολ αρκετά νωρίς και διαχειριστήκαμε σωστά το αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε. Θα κάνουμε το παν για να φτάσουμε στο τέλος με το απόλυτο στα πέντε ματς και να κάνουμε ταμείο».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep