Βαζάκας στον Απόλλωνα!

Ο Απόλλων Σμύρνης έδωσε το τιμόνι στον παλιό γνώριμο Γιώργο Βαζάκα με τιμ μάνατζερ τον Δημητρίου.

Την έκπληξη έκανε η διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης και ανακοίνωσε τη Δευτέρα (18/04) την πρόσληψη του Γιώργου Βαζάκα που αποχώρησε από τον Τύρναβο. Μετά την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου και την αρνητική απάντηση που έδωσε ο Νίκος Παντέλης, η διοίκηση των «κυανόλευκων» αποφάσισε να δώσει το τιμόνι ως το τέλος της σεζόν στον 56χρονο, ο οποίος αποχώρησε από τον Τύρναβο μετά από δύο ήττες στη Γ' Εθνική.

Σημειώνεται ότι ο Βαζάκας επιστρέφει έπειτα από... 15 χρόνια στον Απόλλωνα, αφού είχε καθοδηγήσει τους «κυανόλευκους» τη σεζόν 2000-01 στη Β' Εθνική για 13 παιχνίδια πρωταθλήματος και 10 Κυπέλλου. 

Ο Βαζάκας ξεκίνησε τη σεζόν στα Τρίκαλα, αλλά έφυγε μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο. Ακολούθησε η Λαμία (5-5-3 στο πρωτάθλημα) και ακολούθως ο Τύρναβος για δύο ματς πρωταθλήματος. Συνεργάτης του θα είναι ο Λευτέρης Βελέντζας, προϋπόθεση που είχε θέσει η ΠΑΕ στις επαφές με όλους τους υποψήφιους διαδόχους, ενώ τιμ μάνατζερ αναλαμβάνει ο Πέτρος Δημητρίου, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τη διοίκηση Μονεμβασιώτη στην Πεύκη.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας, έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου που διανύουμε, στον Γιώργο Βαζάκα. Άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Λευτέρης Βελέντζας ενώ ρόλο team manager αναλαμβάνει ο Πέτρος Δημητρίου. Γυμναστής της ομάδας μας θα είναι ο Σωτήρης Κακαργιάς».

Last modified onΔευτέρα, 18 Απρίλιος 2016 18:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep