«Κρυφό» χαρτί με Φατιόν

Μάχη για αθώωση θα δώσει ο Απόλλων Σμύρνης ενώπιον του αθλητικού δικαστή, με όπλο τον… Φατιόν.

Η ώρα της εκδίκασης της ένστασης κατά του Απόλλωνα Σμύρνης έφτασε και την Πέμπτη (14/4) η υπόθεση έχει προγραμματιστεί να εξεταστεί από το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Football League. Στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» τηρούν σιγή ιχθύος για το θέμα, μετά την ένσταση της ΑΕΛ, επειδή ο Απόλλων έπαιξε με έξι ξένους στο παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό.

Εκτός από την παραίτηση του Μπάμπη Τεννέ, ο οποίος με δήλωσή του ανέλαβε και την ευθύνη για ό,τι έγινε, δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση από τους «κυανόλευκους». Όλο αυτό το διάστημα, οι νομικοί του Απόλλωνα έκαναν τις απαραίτητες κινήσεις, προκειμένου να υπερασπιστούν τα συμφέροντα της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flnews, στην εκδίκαση της ένστασης, ο νομικός του Απόλλωνα θα παρουσιάσει ένα κρυφό… χαρτί. Αυτό θα αφορά τον Άντονι Φατιόν, ο οποίος εδώ και καιρό έχει καταθέσει τα χαρτιά του για να πάρει ελληνικό διαβατήριο. Το αν θα καταφέρουν οι νομικοί της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» να πείσουν τον αθλητικό δικαστή, θα φανεί την Πέμπτη (14/04), αν και το flnews είχε αποκαλύψει με φωτογραφικό ντοκουμένο ότι στο δελτίο που είναι κατατεθειμένο στην ΕΠΟ αναφέρεται ότι παίζει ως κοινοτικός.

Οι «κυανόλευκοι» αναφέρουν ότι θα παλέψουν όπως μπορούν για να μη χάσουν το παιχνίδι στα χαρτιά, παρότι ο ΚΑΠ είναι ξεκάθαρος. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Αλέξης Κούγιας την περασμένη εβδομάδα ανέφερε στην Πρωτοδίκη, Μαρίνα Μπόζνου ότι: «Είναι υπόθεση... τριών λεπτών».

Στα αγωνιστικά, ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για το ματς της Παρασκευής (15/4, 18:00) με τον Αγροτικό Αστέρα, καθώς μπήκε σε ρυθμό προπονήσεων και ο Μιχάλης Κύργιας.

Last modified onΤετάρτη, 13 Απρίλιος 2016 15:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep