Ο Κεσόγλου στον Απόλλωνα!

Ανακοινώθηκε η αποχώρηση Βελιτζέλου και η πρόσληψη Κεσόγλου στον Απόλλωνα Σμύρνης.


Έπειτα από σχεδόν έναν μήνα... αδράνειας, στον Απόλλωνα Σμύρνης παρατηρείται και πάλι κινητικότητα. Η ΠΑΕ επισημοποίησε το ''διαζύγιο'' με τον τέως πια βοηθό προπονητή Κώστα Βελιτζέλο, του οποίου τη θέση παίρνει ο Γιάννης Κεσόγλου.
Για τον Βελιτζέλο η «Ελαφρά Ταξιαρχία ανέφερε: «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης αποδέχθηκε το αίτημα για αποχώρηση του Κώστα Βελιτζέλου, συνεργάτη του προπονητή της ομάδας μας, Αλέκου Βοσνιάδη, κατανοώντας του προσωπικούς λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή. Του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του και εκφράζει την ελπίδα στο μέλλον να σμίξουν και πάλι οι δρόμοι μας».
Όσο για τον διάδοχο του Βελιτζέλου, η ανακοίνωση των «κυανόλευκων» έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την πρόσληψη του Γιάννη Κεσόγλου, στο προπονητικό τιμ της ομάδας, στη θέση του Βοηθού Προπονητή. Ο Γιάννης Κεσόγλου έχει εργαστεί στον παρελθόν στον Απόλλωνα Σμύρνης ως γυμναστής. Γεννημένος στις 14/4/1984, είναι κάτοχος Bachelor of Science, B.s (Πανεπιστήμιο Αθηνών Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού), Master of Sports Physiology (εργοφυσιολογία) (John Moores University of Liverpool) και Υποψήφιος Διδάκτωρ (Πανεπιστήμιο Αθηνών Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού)».

Last modified onΠαρασκευή, 10 Ιούλιος 2015 16:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep