«Από τον πρώτο ως τον τελευταίο καμία διαφορά»

Ο Κώστας Φραντζέσκος για το 0-0 του Απόλλωνα Λάρισας απέναντι στον Λεβαδειακό.

Ο προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας, Κώστας Φραντζέσκος, δήλωσε μετά το 0-0 της ομάδας του απέναντι στον Λεβαδειακό: «Είναι καλό αποτέλεσμα για εμάς. Έγιναν πολύ λίγες φάσεις. Τακτικά ήμασταν πολύ καλά αμυντικά και δεν κινδυνέψαμε καμία φορά πλην ελαχίστων στιγμών στο τέλος του παιχνιδιού. Θέλουμε πολλή δουλειά, να γίνουμε περισσότερο ομάδα, έχουμε την ποιότητα. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Πιστεύετε ότι βοήθησε πως δεν αγωνιστήκατε την Κυριακή;
«Σίγουρα βοήθησε, ένα παιχνίδι λιγότερο. Αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Ο Λεβαδειακός έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες. Είναι αμφίρροπο πρωτάθλημα, πιστεύω ότι όλες οι ομάδες είναι ισοδύναμες. Δεν υπάρχει διαφορά από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο».

Παίζει ρόλο και το γεγονός ότι τα παιχνίδια είναι Κυριακή - Τετάρτη;
«Σίγουρα και γι' αυτό δυστυχώς βλέπετε πολλούς τραυματισμούς. Τα παιδιά καταπονούνται, δίνουν παραπάνω πράγματα γιατί πρέπει να προλάβουν όλους τους αγώνες. Πρέπει να κάνουμε διαχείριση για να αποτρέψουμε κάποιους τραυματισμούς».

Τι ήταν αυτό που καταφέρατε να αλλάξετε όσο καιρό είστε στον Απόλλωνα Λάρισας;
«Δεν έχουμε αλλάξει πολλά πράγματα, μη νομίζετε. Πάνω από όλα αυτό που θέλουμε είναι να γίνουμε ομάδα. Το να έχεις μονάδες αλλά να μην είσαι ομάδα, δεν λέει τίποτα στο ποδόσφαιρο. Είμαστε σε καλό δρόμο. Στο τέλος θα είμαστε πολύ χαρούμενοι».

Last modified onΤετάρτη, 17 Φεβρουάριος 2021 20:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep