«Τυχερός με Κλάους»

Ο Γιάννης Μάγγος θέλει τουλάχιστον 7-10 γκολ από τον Στέφανο Αθανασιάδη.

Για την πρεμιέρα του Απόλλωνα Λάρισας στη Super League 2 και τη συνεργασία του με τους Στέφανο Αθανασιάδη, Παναγιώτη Γλύκο μίλησε στο Metropolis 95,5 ο Γιάννης Μάγγος. Ο προπονητής των Θεσσαλών, μάλιστα, δήλωσε πολύ τυχερός που έχει τον «Κλάους». Αρχικά είπε:

«Μετά από τόσο μεγάλο διάστημα μπήκαμε ξανά στο γήπεδο και σίγουρα υπάρχει ο φόβος των τραυματισμών, όπως έγινε με το πρόβλημα του Παναγιώτη Γλύκου στον δικέφαλο καθώς είχε ένα μυϊκό πρόβλημα. Ο Κλάους είχε να παίξει δύο χρόνια, ήταν πολύ καλός και η αξία του είναι δεδομένη. Έχει σκοράρει περισσότερα από 100 γκολ και τα στοιχεία του τα ζηλεύουν πολλοί παίκτες.

Ο Κώστας Χατζής, ο Παναγιώτης Γλύκος μαζί με τον «Κλάους» και τον Γλύκο, παρασέρνουν και τους άλλους ποδοσφαιριστές. Ο Στέφανος είναι παρεξηγημένος ειδικά στη Θεσσαλονίκη, καθώς πολλές φορές συγκρίνουμε το εντός γηπέδων με το εκτός γηπέδων. Εγώ είμαι πολύ τυχερός που τον έχω και θέλω 7 με 10 γκολ τουλάχιστον από τον Αθανασιάδη».

Για το πρωτάθλημα:

«Η Ξάνθη είναι το φαβορί και εμείς θέλουμε να προσπαθήσουμε να φτάσουμε στην πρώτη εξάδα και να μπούμε σε τροχιά ανόδου. Η Ξάνθη μπήκε με ένα τουπέ μέσα αλλά έτσι συμβαίνει καθώς πιστεύω ότι μετά από ένα χρονικό διάστημα θα καταφέρει να βρει τον τρόπο να βγει πρώτη».

Για τον Τζοβάρα:

«Ο Τζοβάρας είναι κρίμα να παίζει στη Superleague 2. Θα έπρεπε να είναι στην πρώτη κατηγορία και γι' αυτό πιστεύω ότι μέσα από την ομάδα θα καταφέρει να δείξει τι αξίζει. Έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο όπως ήταν παλιά και γι' αυτό έχουν χαθεί τα ταλέντα όπως ήταν τα παλαιότερα χρόνια».

Last modified onΤρίτη, 19 Ιανουάριος 2021 11:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep