«Άφαντος ο Απόλλων Λάρισας»

Πώς ο Απόλλων Λάρισας πέτυχε αναβολή στην εκδίκαση των προσφυγών των Λάζαρου Καρδάνη, Κλεομένη Θεολόγη.

Δικαστικό μέτωπο έχουν ανοίξει με τον Απόλλωνα Λάρισας οι Λάζαρος Καρδάνης, Κλεομένης Θεολόγης. Οι δύο τερματοφύλακες έχουν καταθέσει προσφυγές και, μάλιστα, τη Δευτέρα (07/12) ο δεύτερος βρέθηκε στην ΕΠΟ με άδεια από τη μονάδα του στο Κιλκίς. Μάταιος κόπος, όμως αφού καμία από τις δύο υποθέσεις δεν εκδικάστηκαν. Το FL News βρέθηκε στη συνεδρίαση της ΠΕΕΟΔ και παρουσιάζει το ρεπορτάζ...

Ο νομικός εκπρόσωπος του Απόλλωνα Λάρισας, Αργύρης Λίβας ζήτησε αναβολή και είπε προς την έδρα: «Δεν έχω καμία ενημέρωση. Δεν έχω βρει κανέναν από την ομάδα τις τελευταίες 15 ημέρες. Οι ομάδες είναι κλειστές, δεν ξέρουν αν θα παίξουν. Στα γραφεία δεν υπάρχει άνθρωπος. Αν ήθελαν να δικαστούν ερήμην θα μου το έλεγαν. Η Super League 2 δεν λειτουργεί σε κανένα επίπεδο. Καλώ τον λογιστή και τον πρόεδρο και δεν το σηκώνουν».

Η εκπρόσωπος της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠ, Άννα Νικολούση επεσήμανε προς τον πρόεδρο της ΠΕΕΟΔ, Βασίλη Ανδρόνικο ότι δεν συναινεί στο αίτημα αναβολής και τόνισε: «Ο Θεολόγης ήρθε από το Κιλκίς με άδεια από τη μονάδα του. Μιλάμε για οφειλές από τον Νοέμβριο του 2019. Πόσο να περιμένει;».

Ακόμα και το μέλος της επιτροπής, Θανάσης Μακρυνιώτης υπογράμμισε στον Ανδρόνικο ότι πρέπει να εκτιμήσει το γεγονός ότι ο Θεολόγης μετέβη από το Κιλκίς στην Αθήνα για την εκδίκαση της προσφυγής του, όμως η απάντηση του προέδρου ήταν: «Κανονικά δεν πρέπει να εξετάζουμε μάρτυρες» και έδωσε αναβολή και στις δύο υποθέσεις για τις 18 Ιανουαρίου.

Last modified onΤρίτη, 08 Δεκέμβριος 2020 21:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep