Logo
Print this page

Καμία αναφορά σε Πρίφτη, Μαρτίν

Ο Απόλλων Λάρισας περιμένει τις εξελίξεις σε ό,τι αφορά στη διαδικασία αδειοδότησης.

Η Παναχαϊκή κίνησε τις διαδικασίες, ώστε οι περιορισμοί για τις ΠΑΕ που δεν θα περάσουν τη διαδικασία αδειοδότησης να ισχύουν από τον Ιανουάριο και έπειτα. Είναι δε πιθανό η ΕΠΟ να εκδώσει και σχετική διευκρινιστική ανακοίνωση. Η άλλη ομάδα που απέτυχε να πάρει άδεια σε πρώτο βαθμό αντιμετωπίζει μικρότερο πρόβλημα, αλλά ερώτημα αποτελούν οι δηλώσεις του ιδιοκτήτη της Παναγιώτη Μαντζανά.

Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα «pressing.gr» υποστήριξε ότι: «Μπορούμε να πάρουμε όσους Έλληνες παίκτες έως 25 ετών θέλουμε, το ίδιο και κοινοτικούς και μόλις τρεις άνω των 25 ετών. Εμείς αυτή τη στιγμή έχουμε πάρει άνω των 25 τους Μόρα, Γκόλια και Μπάλλα. Μοναδικό πρόβλημα προκύπτει για την απόκτηση ενός έμπειρου επιθετικού με τον οποίο είχαμε προχωρημένες συζητήσεις. Αν δεν πάρουμε άδεια, θα στραφούμε σε άλλη λύση».

Οι παραπάνω περιορισμοί, βέβαια, ίσχυαν τον Απρίλιο. Και αυτό γιατί η Ε.Ε. της ΕΠΟ αρχές Ιουνίου είχε ανακοινώσει ότι: «σε περίπτωση μη αδειοδότησης αποφασίστηκε η ποινή της επιβολής προστίμου 10.000 ευρώ και του περιορισμού των μετεγγραφών ποδοσφαιριστών κάτω των 23 ετών για τους αλλοδαπούς και κάτω των 25 ετών για τους Έλληνες».

Ο Μαντζανάς δεν έκανε καμία αναφορά στον τερματοφύλακα Δημήτρη Πρίφτη (29 ετών) που έχει ανακοινωθεί εδώ και αρκετό καιρό, αλλά και στον Ισπανό επιθετικό Μπράιαν Μαρτίν (24 χρόνων). Όσο για τον επιθετικό που είναι σε αναμονή, αυτός είναι ο Σάκης Κανούλας (28 ετών).

Last modified onΤετάρτη, 14 Οκτώβριος 2020 12:05
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr