Logo
Print this page

Τζοβάρας: «Εγγυημένες συμμετοχές»

Μία ρήξη μηνίσκου έφερε τον Γιώργο Τζοβάρα στον Απόλλωνα Λάρισας.

Ο 21 ετών επιθετικός Γιώργος Τζοβάρας μετακινήθηκε πρόσφατα από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στον Απόλλωνα Λάρισας. Όπως εξήγησε στο Metropolis 95,5 η ρήξη μηνίσκου που υπέστη το καλοκαίρι τον έφερε στη χώρα μας. Έτσι, επέλεξε τους Θεσσαλούς λόγω του πρότζεκτ τους, αλλά και γιατί του εγγυώνται συμμετοχές.

Όπως δήλωσε:

«Ο κύριος λόγος που με έκανε να γυρίσω στην Ελλάδα ήταν η ρήξη μηνίσκου που έπαθα στην προετοιμασία της Σλόβαν Μπρατισλάβας. Έγινε τώρα, στο πρώτο φιλικό και επέστρεψα για την αποθεραπεία μου. Έμεινα πολύ καιρό εκτός. Έχασα ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της προετοιμασίας. Επέστρεψα και μου είπαν να πάρω κάποια παιχνίδια σε μια ομάδα που θα μου έδινε 22 με 30 συμμετοχές. Έτσι αποφάσισα να βρω μια ομάδα που θα μου προσέφερε σίγουρες συμμετοχές και εξέλιξη στην καριέρα μου.

Ο Απόλλων Λάρισας μου παρουσίασε ένα πολύ καλό πρότζεκτ. Μου έδειξε ότι ενδιαφέρεται πάρα πολύ για μένα, ότι πιστεύει στις ικανότητές μου και ξέρω ότι πάει να πρωταγωνιστήσει σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Για μένα ήταν ό,τι πρέπει για να κάνω το restart στην καριέρα μου.

Για μένα ήταν πολύ καλή η χρονιά. Ωρίμασα ποδοσφαιρικά. Πήρα πολλές εμπειρίες. Το επίπεδο προπόνησης ήταν πολύ υψηλό και αυτό κρατάω. Θα με βοηθήσει στην καριέρα μου το πέρασμά μου από εκεί. Τώρα βάζω κοντινούς στόχους μέχρι να φτάσω στον μεγαλύτερο, να παίξω σε υψηλό επίπεδο, σε μια ομάδα με πολύ μεγάλο επίπεδο. Τώρα κοιτάω τον Απόλλωνα Λάρισας. Εύχομαι να βοηθήσω όσο περισσότερο γίνεται την ομάδα μου και μέσα από αυτή να αναδειχθώ και να αναδειχθεί και η ομάδα. Να ανεβάσω τα στατιστικά μου και να συνεχίσω την καριέρα μου όπως ονειρεύομαι».

Τα διαρκείας του Απόλλωνα

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε παράλληλα την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας που κοστίζουν από 50 έως 100 ευρώ. Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας με τον τίτλο "ΑΓΑΠΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ" για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-21, της Super League 2. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας εξασφαλίζουν είσοδο σε όλους τους εντός έδρας αγώνες (αγώνων κανονικής περιόδου και play-off) καθώς και των εντός έδρας αγώνων κυπέλλου.

Η βοήθεια των Λαρισαίων φιλάθλων είναι απαραίτητη στην μεγάλη προσπάθεια που θα κάνουμε και φέτος, ώστε η πόλη μας να έχει μια επάξια εκπροσώπηση στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Super League 2, γι αυτό και για όλους εμάς η στήριξη των συμπολιτών μας, είναι αναγκαία. Στόχος μας, είναι οι προσιτές τιμές των φετινών καρτών διαρκείας να "αγκαλιαστούν" ανάλογα από όλους τους φιλάθλους της θεσσαλικής πρωτεύουσας.
Οι τιμές είναι οι ακόλουθες:

ΜΠΛΕ ΚΑΡΤΕΣ ΑΓΑΠΗΣ (VVIP): 100 ΕΥΡΩ
ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΑΓΑΠΗΣ (VIP): 80 ΕΥΡΩ
ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΑΓΑΠΗΣ: 50 ΕΥΡΩ

Απαραίτητα για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας είναι: Φωτοτυπία ταυτότητας, ΑΜΚΑ. Η είσοδος για άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ) και παιδιά ηλικίας μέχρι 14 ετών είναι ελεύθερη. Οι "ΚΑΡΤΕΣ ΑΓΑΠΗΣ 2020-21" διατίθενται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή (10.00-13.30 και 19.00-21.00) από τα γραφεία της ΠΑΕ, Μανωλάκη 13-15 στο β' όροφο. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2410 252 969».

Last modified onΠαρασκευή, 09 Οκτώβριος 2020 10:37
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr