Ο Πρίφτης στον Απόλλωνα Λάρισας

Ο Απόλλων Λάρισας ανακοίνωσε τον 29χρονο τερματοφύλακα Δημήτρη Πρίφτη.

Ποδοσφαιριστές με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν έχει ζητήσει ο Γιάννης Μάγγος στον Απόλλωνα Λάρισας. Ένας εξ αυτών ήταν ο τερματοφύλακας Δημήτρης Πρίφτης που ανακοινώθηκε την Τετάρτη (26/08). Οι Θεσσαλοί ανέφεραν:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου τερματοφύλακα Δημήτρη Πρίφτη. Ο Δημήτρης είναι παιδί του Απόλλωνα αφού ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Ακαδημία μας, πριν προδιαγράψει την καριέρα του, σε ομάδες εθνικών κατηγοριών.

Ο Δημήτρης Πρίφτης είναι 29 ετών, γεννημένος στις 27/05 1991 και αγωνίσθηκε στην Α.Ε.Λ. (Football League), την Κυπριακή Πάφο (Α΄ Εθνική), τον Τύρναβο (Football League), τα Χανιά (Football League), την Αναγέννηση Καρδίτσας (Football League), τον ΟΦ Ιεράπετρας (Γ΄ Εθνική) και τον Διαγόρα Στεφανοβικείου (Γ΄ Εθνική).

Ο τεχνικός μας κ. Γιάννης Μάγγος είχε την ευκαιρία να συνεργασθεί μαζί του, σε Α.Ε.Λ., Τύρναβο, Αναγέννηση Καρδίτσας και ΟΦ Ιεράπετρας, οπότε έχει άποψη για τις ικανότητες και την αξία του.

Με την πεποίθηση ότι ο Δημήτρης θα μας βοηθήσει στους στόχους που έχουμε θέσει για φέτος τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Απόλλωνα Λάρισας και του ευχόμαστε να είναι υγιής».

Last modified onΤετάρτη, 26 Αύγουστος 2020 15:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep