Απόλλων Λάρισας: Νέος επικεφαλής ιατρός

Ο Αντώνης Τσαγκάλης ανέλαβε επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου στον Απόλλωνα Λάρισας.

«Η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ανακοινώνει ότι ο ιατρός κ. Αντώνης Τσαγκάλης αναλαμβάνει επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ομάδας μας. Ο κ. Τσαγκάλης βρέθηκε την Τρίτη (19/05) στα γραφεία της ΠΑΕ στο κέντρο της πόλης, όπου παρουσιάσθηκε από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ κ. Παναγιώτη Μαντζανά.

Ο Dr. Αντώνης Τσαγκάλης είναι ορθοπαιδικός – χειρουργός Επιστημονικός Υπεύθυνος της Ορθοπαιδικής Κλινικής Κυανούς Σταυρός / ANIMUS και μέλος του Κολεγίου Ελλήνων Ορθοπαιδικών Χειρουργών.
Ο Αντώνης Τσαγκάλης γεννήθηκε το 1967 στη Λάρισα, όπου και μεγάλωσε.

Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ (1991), ειδικεύθηκε στη Γενική Χειρουργική (1991-92 στο Γεν. Νοσοκομείο Καστοριάς & το Ιπποκράτειο ΓΝ Θεσσαλονίκης), στην Ορθοπαιδική Παίδων (1997 στο ΓΝ Παίδων «Αγία Σοφία») και στην Ορθοπαιδική (1997-01 στο ΚΑΤ) με εξειδίκευση σε Σπονδυλική Στήλη & Μικροχειρουργική.

Την περίοδο 2001-02 εργάστηκε ως ορθοπαιδικός στη τμήμα Σπονδυλικής Στήλης και στο τμήμα Επειγόντων του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, ενώ διετέλεσε συνεργάτης στην ορθοπαιδική κλινική του νοσοκομείου «Ήρα Αθηνών», με εξειδίκευση στις μικροεπεμβατικές τεχνικές.

Την εξαετία 2004-2010 διετέλεσε Διευθυντής του Ορθοπαιδικού Τμήματος στην κλινική "Ε. Πατσίδης", ενώ από το 2010 μέχρι και την άνοιξη του 2014 κατείχε τη θέση του Επιστημονικού Υπευθύνου στο Ορθοπαιδικό Τμήμα της κλινικής «ΙΑΣΩ Θεσσαλίας».

Από τον Μάιο του 2014 είναι Διευθυντής του ορθοπαιδικού τμήματος της κλινικής ANIMUS – ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ.

- Η ΠΑΕ καλωσορίζει στην μεγάλη οικογένεια του Απόλλωνα Λάρισας τον διακεκριμένο επιστήμονα».

Last modified onΤετάρτη, 20 Μάιος 2020 17:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep