«Όχι μειώσεις αν συνεχιστεί το πρωτάθλημα»

Τι αναφέρει ο Παναγιώτης Μαντζανάς για τις περικοπές και τη συνέχιση ή μη του πρωταθλήματος.

Ο ισχυρός άνδρας του Απόλλωνα Λάρισας, Παναγιώτης Μαντζανάς, αναφέρθηκε στην ιστοσελίδα eleftheria στις μειώσεις συμβολαίων που θα προχωρήσουν οι ομάδες της Super League 2 αν υπάρξει διακοπή, αλλά και στα τηλεοπτικά...

«Σίγουρα θα υπάρξουν διαπραγματεύσεις για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών. Εάν το φετινό πρωτάθλημα συνεχιστεί, τότε λογικό είναι να μην προχωρήσουμε σε μειώσεις. Εάν όμως δεν παίξουμε και σταματήσει οριστικά η αγωνιστική δράση τότε θα συζητήσουμε με κάθε έναν ποδοσφαιριστή ξεχωριστά για να δούμε τι θα συμφωνήσουμε. Πρωτίστως αυτό που προέχει είναι να δούμε τι θα γίνει με το φετινό πρωτάθλημα.

Στην περίπτωση που αποφασιστεί η συνέχιση του πρωταθλήματος, τότε πιστεύω ότι θα πάρουμε λεφτά από τα τηλεοπτικά, εάν όμως αποφασιστεί η οριστική διακοπή του τότε θα υπάρξει πρόβλημα τόσο με τα τηλεοπτικά, όσο και με τους χορηγούς, οπότε τα δεδομένα θα αλλάξουν. Επομένως όλα θα εξαρτηθούν από τις αποφάσεις που θα ληφθούν τις επόμενες ημέρες και φυσικά το πώς θα διαμορφωθεί το τοπίο της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στόχος μας να διατηρήσουμε έναν κορμό 18 ποδοσφαιριστών από τη φετινή σεζόν».

Last modified onΔευτέρα, 18 Μάιος 2020 19:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep