Εύκολα ο Απόλλων Λάρισας

Χωρίς να δυσκολευτεί, με τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, ο Απόλλων Λάρισας νίκησε 0-3 τον Απόλλωνα Πόντου.

Τρίποντο για τον Απόλλωνα Λάρισας στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League 2. Η ομάδα του Άριαν Μπελά επικράτρησε 0-3 του Απόλλωνα Πόντου στο γήπεδο του Μακεδονικού, έφτασε τους 30 βαθμούς και ανέβηκε στην 6η θέση.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα, σε ένα 45λεπτο κατά το οποίο οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή, ζήτησαν δύο πένατι, χωρίς να τα πάρουν. Στο δεύτερο μισό, ωστόσο, θα έκαναν τη... διαφορά.

Στο 67' ο Χατζής με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 0-1, στο 81' ο Σιφναίος με σουτ μέσα από την περιοχή και αριστερά έγραψε το 0-2, ενώ στο 90'+3' ο Μπαστακός από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 67' πεν. Χατζής, 81' Σιφναίος, 90'+3' Μπαστακός 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Μπαταλαμάς, Δαλιανόπουλος, Καλλίας (83' Στάικος), Χριστοδούλου, Τσουμάνης, Χατζηαθανασίου, Τουρσίδης, Νάστο (67' Αηδονίδης), Γιαννακόπουλος, Φράγκος, Λάσκοφ (61' Χατζηκωνσταντίνου).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Άριαν Μπελά): Γκέκας, Κουρτεσιώτης, Σουλιώτης, Καρρίκι, Σκούπρα, Χατζής, Ναζίμ (56' Σιφναίος), Λίταινας (46' Τασιούλης), Νούσιος (56' Νύκταρης), Γκουστάβο, Μπαστακός.

Last modified onΣάββατο, 29 Φεβρουάριος 2020 10:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep