Με Μπαστακό και Σιφναίο!

Με τους Μπαστακό και Σιφναίο να φτάνουν τα 10 γκολ μαζί, ο Απόλλων Λάρισας νίκησε 2-0 τον Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League 2.

Εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο από τις δύο ομάδες, με πολλές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες. Η πρώτη ανήκε στους φιλοξενούμενους. Στο 9' έπειτα από ατομική ενέργεια του Κυβελίδη από δεξιά και πάσα στον Χατζηστραβό, ο τελευταίος από το σημείο του πέναλτι έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Γκέκα.

Οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του αγώνα και έχασαν πολλές ευκαιρίες μέχρι να ανοίξουν το σκορ. Στο 17' Ο Ναζίμ έβγαλε τετ α τετ τον Μπαλοτέλι, ο οποίος σούταρε άουτ! Στο 22' σέντρα του Σκούπρα, κεφαλιά του Μπαλοτέλι, ο Μέλκα έσωσε με υπερένταση. Στο 37' σουτ του Σκούπρα στην κλειστή γωνία, ο Μέλκα έσωσε την εστία του. 

Στο 42' ο Απόλλων είχε δοκάρι σε εν κινήσει σουτ του Σουλιώτη και ένα λεπτό αργότερα (43'), ο Μπαστακός έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μέλκα για το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, μέσα σε ένα λεπτό αποδείχθηκε πόσο κοντά είναι η επιτυχία από την αποτυχία για μια ομάδα. Στο 79' ο Καραϊσκάκης έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Αλμπάνη να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι και στην αμέσως επόμενη επίθεση έγινε το 2-0. Ο Σιφναίος εκμεταλλεύτηκε λάθος εκτίμηση του Καραγιαννίδη, πέρασε και τον Μέλκα και με το 6ο φετινό του γκολ, κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του.

Ο Απόλλων επέστρεψε στις νίκες μετά τη βαριά ήττα (0-3) από τον ΠΑΣ και έφτασε τους 23 βαθμούς, ενώ ο Γιώργος Πετράκης δεν κατάφερε να συνδυάσει με θετικό αποτέλεσμα το ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία του Καραϊσκάκη.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Άριαν Μπελά): Γκέκας, Σκούπρα, Καρρίκι, Σουλιώτης, Κουρτεσιώτης, Ναζίμ, Χατζής, Λίταινας, Κόστα (85' Νύκταρης), Σιφναίος (88' Γκουντρουμπής), Μπαστακός (73' Τασιουλής)

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Γ. Πετράκης): Μέλκα, Παναγιώτου, Καραγιαννίδης, Παπανίκου, Χατζηστραβός, Αλμπάνης, Καπίας, Ψιάνος, Μέτσε (79' Μασούρας), Κυβελίδης, Τσούτσης (87' Τερεζίου).

Last modified onΚυριακή, 19 Ιανουάριος 2020 16:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep