Πένθος στον Απόλλωνα Λάρισας

Έφυγε από τη ζωή ο Σόφος Χρήστος, που ήταν συνεχώς κοντά στον Απόλλωνα Λάρισας.

Ανακοίνωση για τον χαμό του Σόφου Χρήστου εξέδωσε η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας: «Η οικογένεια της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας από σήμερα είναι ...φτωχότερη, μετά την απώλεια ενός ξεχωριστού ανθρώπου που ήταν συνεχώς κοντά στην ομάδα (εντός και εκτός έδρας) εδώ και έξι χρόνια, από τα αλώνια ακόμη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων. Δεν είναι πλέον μαζί μας ο αγαπητός Μπάρμπα Χρήστος ή Σόφος Χρήστος που ήταν το όνοματεπώνυμο του. Αγαπημένος θείος αλλά πιο πολύ ...πατέρας για τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ κ. Παναγιώτη Μαντζανά, πάντα ήταν με το χαμόγελο στα χείλη και την απεριόριστη αισιοδοξία για την ομάδα.

Άλλωστε ευτύχησε να την δει και να χαρεί, να ανεβεί τα "σκαλοπάτια" του ελληνικού ποδοσφαίρου από την Α1 ερασιτεχνική κατηγορία έως και την Super League 2! Έφυγε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (16/01/20) για την γη των αγγέλων, ύστερα από τροχαίο δυστύχημα που έγινε μέσα στο Πετρωτό, 20 μ. από το σπίτι του! Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Παρασκευής (17/01) στις 13.00 στην εκκλησία του Αγίου Αθανασίου στο Πετρωτό Τρικάλων. Όλοι ανεξαιρέτως οι άνθρωποι της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας απευθύνουν τα θερμότερα των συλληπητηρίων τους, τόσο στον κ. Μαντζανά, όσο και στους οικείους του εκλιπόντος.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει Μπάρμπα Χρήστο και την Κυριακή οι παίκτες μας θα προσπαθήσουν να κάνουν το χρέος τους και για εσένα που δεν θα είσαι πια ανάμεσα μας, στις κερκίδες αλλά θα είσαι για πάντα στις καρδιές μας».

Last modified onΠέμπτη, 16 Ιανουάριος 2020 17:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep