Ένας ήταν ο... Απόλλωνας

Ο Απόλλων Λάρισας συνέτριψε με σκορ 4-0 τον Απόλλωνα Πόντου, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League 2.

Πρωταγωνιστές για τους Θεσσαλούς ήταν ο σκόρερ των πρώτων δύο τερμάτων, Σιφναίος και ο Χατζής με ένα πέναλτι-γκολ και τρεις ασίστ.

Στο 19' και στο 27' επιτεύχθηκαν και δύο γκολ από τον Σιφναίο, ο οποίος έδωσε το δικαίωμα στην ομάδα του να πάει με δύο γκολ διαφορά από τον αντίπαλό της στα αποδυτήρια.

Στο 68' ο Μπαστακός με προβολή έκανε το 3-0 και το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 77' ο Χατζής με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (το κέρδισε ο Λίταινας από τον Νύκταρη).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Άριαν Μπελά): Γκέκας, Γκουστάβο (72′ Νύκταρης), Σουλιώτης, Σκούπρα, Χατζής, Μπαστακός, Λίταινας, Ναζίμ (61′ Νούσιος), Κουρτεσιώτης, Καρρίκι, Σιφναίος (72′ Γκουντρουμπής).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Μπρίτο, Χασομέρης, Ολαϊτάν, Πορτουλίδης (81′ Δαλιανόπουλος), Καλογέρης, Τσουμάνης (70′ Χριστοδούλου), Θεολόγου, Αμαραντίδης, Κοντοές, Καλαϊτζίδης (85′ Δόρης).

Διαιτητής ήταν ο Δημήτρης Ψυχούλας (Βοιωτίας), με βοηθούς τους Βασίλη Παγουρά (Βοιωτίας) και Λεωνίδα Δελή (Βοιωτίας), ενώ 4ος ήταν ο Ανδρέας Γκαμαρης (Αθηνών).

Last modified onΚυριακή, 08 Δεκέμβριος 2019 17:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep