Δεν άντεξε στην Ξάνθη

Ο Απόλλων Λάρισας ηττήθηκε 3-0 από την Ξάνθη και αποκλείστηκε από το Κύπελλο.

Παρά το 2-1 του πρώτου αγώνα στη Λάρισα, ο Απόλλων δεν άντεξε στην Ξάνθη, ηττήθηκε 3-0 και έμεινε εκτός από τους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα του Άριαν Μπελά είχε τις ευκαιρίες της για γκολ, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλα τα επίπεδα και δεν της άφησαν περιθώρια να ελπίζει πως θα κάνει την έκπληξη.

Οι Θρακιώτες άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό, με το γκολ του Μπαριέντος. Ο Απόλλων Λάρισας απείλησε στο 37΄με το φοβερό σουτ του Χατζή, το οποίο «έβγαλε» ο Μπέντο. Στο 42' οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-0 με τέρμα του Ντε Αμορίμ, ύστερα από προσπάθεια του Μπαριέντος.

Το τελικό 3-0 σημειώθηκε στο 49' με σουτ του Στάρτζεον, φάση στην οποία και πάλι συμμετείχε ο Μπαριέντος. Το άσχημο για τον Απόλλωνα Λάρισας ήταν ο τραυματισμός του Μπρέμπου, που έφυγε από τον αγώνα υποβασταζόμενος.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΞΑΝΘΗ (Γιώργος Κόλτσης): Μπέντο, Λισγάρας, Μαλεζάς, Καμαρά, Σόσα, Κοβάτσεβιτς (77' Θυμιάνης), Μουλέν (79' Ντε Λούκας), Εντουάρντο (65' Ντουρίτσκοβιτς), Μπαριέντος, Ντε Αμορίμ, Στάρτζεον.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Άριαν Μπελά): Γκέκας, Κουρτεσιώτης, Κούλμπας, Καρρίκι, Σκούπρας, Μπρέμπος (70' λ. τρ. Νύκταρης), Τασιούλης (46' Σιφναίος), Χατζής, Ναζίμ, Λίταινας, Μπαστακός (63' Γκουντρουμπής).

Last modified onΤετάρτη, 04 Δεκέμβριος 2019 19:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep