Logo
Print this page

«Δεν είμαστε και Άγγλοι»

Το σχόλιο του Άριαν Μπελά μετά το 0-0 του Απόλλωνα Λάρισας με τη Δόξα Δράμας.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας, Άριαν Μπελά, δήλωσε μετά το 0-0 με τη Δόξα Δράμας: «Μετά από ένα καλό παιχνίδι που κάναμε την Τρίτη, στο Κύπελλο κερδίζοντας την Ξάνθη, δείξαμε το ίδιο καλό πρόσωπο. Βέβαια, δεν είμαστε… αγγλική ομάδα, για να ανταποκρινόμαστε τόσο καλά σε δυο απανωτά παιχνίδια με απόσταση δυο και τριών ημερών.

Αυτό δεν συνιστά δικαιολογία, αλλά φάνηκε στο πρώτο μέρος. Μας βγήκε η κόπωση. Στο δεύτερο ημίχρονο με κάποιες αλλαγές γίναμε πιο «φρέσκοι». Η Δόξα είχε δυο κλασικές φάσεις, αλλά ο Γκέκας ήταν εκεί. Είναι δίκαια γενικώς η ισοπαλία, βάσει ευκαιριών. Χαίρομαι όταν έρχομαι στη Δράμα ως αντίπαλος, έχω πολλές αναμνήσεις και ως παίκτης».

Ο Δημήτρης Σουλιώτης σημείωσε από την πλευρά του: «Γνωρίζαμε εξαρχής ότι θα ερχόμασταν σε μια δύσκολη έδρα. Είχαμε επίγνωση των δυσκολιών που θα αντιμετωπίζαμε. Στην αρχή κάναμε ευκαιρίες, μπορούσαμε να προηγηθούμε νωρίς και τότε ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Φυσικά και η Δόξα είχε τις δικές της καλές ευκαιρίες. Παίξαμε δυο παιχνίδια πολύ κοντά χρονικά και είναι λογικό να εμφανιστούμε σχετικά κουρασμένοι. Είναι ένα θετικό αποτέλεσμα, παρότι μπορούσαμε να πάρουμε και το διπλό. Είναι πολύτιμος βαθμός. Εύχομαι καλή συνέχεια στη Δόξα».

Last modified onΣάββατο, 02 Νοέμβριος 2019 16:27
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr