Φιλική ήττα στον Εύοσμο

Ο Απόλλων Λάρισας ηττήθηκε από τον Άρη 3-1 σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στον Εύοσμο.

Σε αναμονή της ακριβούς ημερομηνίας επανέναρξης του πρωταθλήματος βρίσκεται ο Απόλλων Λάρισας. Έτσι την Τετάρτη (09/10) οι Θεσσαλοί αντιμετώπισαν στο γήπεδο Ευόσμου τις «ρεζέρβες» του Άρη και ηττήθηκαν 3-1. Στο 7' ο Τόνσο άνοιξε το σκορ με διπλή προσπάθεια για τον Άρη και η ομάδα του Αριάν Μπελά ισοφάρισε στο 11' με τον Ναζίμ.

Ο Απόλλων Λάρισας στο 27' είχε μία καλή ευκαιρία για να πάρει το προβάδισμα όταν ο Νύκταρης με εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Πέντε λεπτά μετά, όμως ο Γκέκας έκανε κακό διώξιμο, έστειλε τη μπάλα πάνω στον Τόνσο και αυτός με πλασέ έκανε το 2-1. Στο 90' ο Μαντσίνι κέρδισε πέναλτι από τον Χατζή και ο ίδιος από την άσπρη βούλα διαμόρφωσε το αποτέλεσμα. Είχε, μάλιστα, και δοκάρι για τον Άρη στο 87' με εκτέλεση φάουλ.

ΑΡΗΣ (Τόλης Τερζής): Τσιλιγγίρης, Κωνσταντινίδης, Μενέντεθ, Σόουζα, Δεληζήσης, Αμπού Μπα, Ντουάρτε (80' Μαρμαρίδης), Μαντσίνι, Τόνσο, Μαρτίνες (85' Τσαγκαλίδης), Διαμαντόπουλος (62' Μπακούτσης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Αριάν Μπελά): Γκέκας, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Καρατάσιος, Τασιούλης, Χατζής, Νύκταρης (60' Νούσιος), Ναζίμ, Κωστούλας (60' Μπιμάι), Γκουστάβο (85' Καρρίκι), Μπαστακός (79' Σιφναίος).

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep