«Νέες επιτυχίες»

Το κάλεσμα του Απόλλωνα Λάρισας και η αποστολή για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Πρεμιέρα απέναντι στην Κέρκυρα θα κάνει το Σάββατο (28/09, 16.00) ο Απόλλων Λάρισας. Οι Θεσσαλοί στην αυλαία του πρωταθλήματος υποδέχονται την ομάδα του Ιονίου και απηύθυναν κάλεσμα στον κόσμο, σημειώνοντας μεταξύ άλλων:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας καλεί τον φίλαθλο κόσμο της πόλης να έρθει στο γήπεδο και να βοηθήσει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας, που τόσο ξεχωριστή αγωνιστική παρουσία είχαν κατά την απελθούσα περίοδο και που επιζητούν μια εξίσου καλή πορεία και κατά την νέα σεζόν. Στόχος και φέτος του Απόλλωνα είναι να χαρίσει στην ποδοσφαιρική Λάρισα νέες επιτυχίες και αυτό θα γίνει μέσα από σκληρή δουλειά αλλά και στήριξη από τον απλό φίλαθλο της Λάρισας».

Ο τεχνικός Αριάν Μπελά δεν υπολογίζει στους Θεολόγη, Καρδάνη, Γεωργακόπουλο, Κούλπα, Κωστούλα, Λίταινα, Ζαννάκη, Γαρυφαλλόπουλο και Γκουντρουμπή.

Στην 20άδα έχουν συμπεριληφθεί οι: Γκέκας, Βασιλειάδης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Καμπέρης, Σουλιώτης, Καρατάσιος, Χατζής, Τασιούλης, Ναζίμ, Μπαστακός, Νούσιος, Γκουστάβο, Σιφναίος, Νύκταρης, Μπρέμπος, Βαγενάς, Κοσμίδης, Μπιμάι, Καρρίκι.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep