Εκτός ο Χάλατς

Πιθανότατα στις Σέρρες το ματς Κυπέλλου του Απόλλωνα Λάρισας. Παρελθόν ο Καψάσκης.

Τον ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει ο Απόλλων Λάρισας την Παρασκευή (20/09, 17.30) στο ΠΕΑΚΙ και οι Θεσσαλοί γνωστοποίησαν την αποστολή που θα μεταβεί αυθημερόν στα Ιωάννινα. Στο απουσιολόγιο αναφέρονται οι Λίταινας (τραυματίας), Γκουντρουμπής, Γαρυφαλλόπουλος, Ζαννάκης, Κοσμίδης, Θεολόγης, Καρδάνης, όμως όχι και οι Χάλατς, Καψάσκης.

Αμφότεροι είχαν ανακοινωθεί από τους «κυανόλευκους», όμως βρίσκονται εκτός πλάνων του Αριάν Μπελά. Μάλιστα ο Καψάσκης έλυσε το συμβόλαιό του και αποτελεί παρελθόν.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα έχει στη διάθεσή του τους: Γκέκα, Βασιλειάδη, Σκούπρα, Κουρτεσιώτη, Καρατάσιο, Σουλιώτη, Κούλπα, Κωστούλα, Χατζή, Τασιούλη, Νούσιο, Γεωργακόπουλο, Νύκταρη, Μπιμάι, Καμπέρη, Καρίκι, Μπρέμπο, Μπαστακό, Ναζίμ, Γκουστάβο, Βαγενά και Σιφναίο.

Σε ό,τι αφορά στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αετό Ορφανού, η ΕΠΟ το όρισε στο Δημ. Στάδιο Καβάλας στις 2 Οκτωβρίου, όμως όλα δείχνουν ότι θα γίνει στο Δημοτικό Σερρών. Οι «Αργοναύτες» ενημέρωσαν ότι δίνουν διαδοχικά εντός έδρας ματς για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και από τη στιγμή που έγινε πρόσφατα σπορά στον χλοοτάπητα, δεν μπορούν να το παραχωρήσουν.

Last modified onΠέμπτη, 19 Σεπτέμβριος 2019 20:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep