Γιαγκιόζης και αποδεσμεύσεις

Στον άσο του Απόλλωνα Λάρισας ο Γιώργος Γιαγκιόζης. Ακυρώθηκε η μεταγραφή Μεζίνι, έφυγαν οι Λουκάς, Μπιμάι.

Βραδιά ανακατατάξεων στο ρόστερ του Απόλλωνα Λάρισας αυτή της 19ης Αυγούστου. Οι Θεσσαλοί μετά την ανακοίνωση απόκτησης του μπακ, Κώστα Γεωργακόπουλου έκαναν γνωστή τη συμφωνία τους με τον 24χρονο τερματοφύλακα Γιώργο Γιαγκιόζη από τον Ηρακλή και έδειξαν την έξοδο σε τρεις ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για το καλοκαιρινό απόκτημα, Ανδρέα Μεζίνι και τους Θοδωρή Λουκά (δεσμευόταν με συμβόλαιο), Αλέξανδρο Μπιμάι (η ΠΑΕ είχε ανακοινώσει ότι ανανέωσε).

Ο Γιαγκιόζης στο πρώτο εξάμηνο της περσινής σεζόν ενίσχυσε τον Αιγινιακό (4 συμμετοχές), αλλά... «εξαφανίστηκε» μετά την εμφάνιση που έκανε στο εκτός έδρας 1-1 με τον Ηρακλή. Πήρε μεταγραφή στον Γηραιό και έπαιξε σε 2 αγώνες. Στο παρελθόν ανήκε στον ΟΦΗ και έχει υπερασπιστεί την εστία των Κισσαμικού, Ατσαλένιου, Βέροιας. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει ότι επέλεξε μετά από ενδελεχή έλεγχο να αποκτήσει τον 24χρονο διεθνή τερματοφύλακα Γιώργο Γιαγκιόζη. Ο ύψους 1.85 Ηρακλειώτης γκολκήπερ (γεννημένος στις 3/4/1995), υπέγραψε την Δευτέρα (19/08) το απόγευμα το συμβόλαιο του, με τον Απόλλωνα Λάρισας, μέχρι το τέλος της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Γιώργος Γιαγκιόζης που είναι γέννημα-θρέμμα Κρητικός, προέρχεται από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Ξεκίνησε την καριέρα του, από τον ΟΦΗ σε ηλικία 7 ετών, αγωνίστηκε σε όλα τα τμήματα υποδομής, έπαιξε στις Εθνικές ομάδες Παίδων και Νέων και αργότερα (2013) υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΟΦΗ, στον οποίο και παρέμεινε μέχρι το 2015. Μετά τον ΟΦΗ αγωνίστηκε σε Κισσαμικό (Football League), ΠΟΑ (Γ’ Εθνική), Βέροια (Footyball League). Ο Γιαγκιόζης την Δευτέρα (19/08) το απόγευμα, έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον Απόλλωνα, στο γήπεδο της Αμυγδαλέας, ενώ αύριο στο φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου στην Φιλιππούπολη, ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής».

Η ανακοίνωση αποδεσμεύσεων:

«Παρελθόν αποτελούν από την ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας τρεις ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα δεν θα συνεχίσουν στους "κυανόλευκους" οι Θοδωρής Λουκάς, Ανδρέας Μεζίνι και Αλέξανδρος Μπιμάι. Και στους τρεις προαναφερθέντες παίκτες ευχόμαστε ότι καλύτερο στην καριέρα τους με υγεία».

Οι «κυανόλευκοι», τέλος, θα υποδεχτούν την Τρίτη (20/08, 18.30) στη Φιλιππούπολη τον Ολυμπιακό Βόλου σε φιλικό προετοιμασίας.

Last modified onΔευτέρα, 19 Αύγουστος 2019 23:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep