Γεωργακόπουλο ο Απόλλων Λάρισας

Ο Απόλλων Λάρισας ανακοίνωσε την απόκτηση του 20χρονου μπακ, Κώστα Γεωργακόπουλου.

Τα μετόπισθεν ενίσχυσε ο Απόλλων Λάρισας και τη Δευτέρα (19/08) ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Κώστα Γεωργακόπουλου. Πρόκειται για 20χρονο δεξιό μπακ που είχε πέρυσι 10 συμμετοχές και 1 γκολ με τον Αστέρα Αμαλιάδας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του 20χρονου δεξιού οπισθοφύλακα Κώστα Γεωργακόπουλου. Ο Γεωργακόπουλος που μπορεί να αγωνισθεί και σαν στόπερ, είναι γεννημένος στις 24/02/1999 στην Καλαμάτα. Θεωρείται ένα κατ'εξοχήν ταλέντο το οποίο όμως έχει ήδη "δουλευτεί" αφού ξεκίνησε από την Κ-17 της ΑΕΚ πριν πάει στην αντίστοιχη ομάδα του Λεβαδειακού και από εκεί μετακόμισε στην Κ-20 του Απόλλωνα Σμύρνης.

Μετέπειτα σταθμός του, ήταν ο Αστέρας Αμαλιάδας και το σκληρό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, όπου πέρυσι για διάστημα 6 μηνών (πριν καταλήξει στον Αχαρναικό στο δεύτερο εξάμηνο), έπαιξε σε 12 παιχνίδια πετυχαίνοντας μάλιστα καίτοι μπακ και 2 γκολ. Τον Γεωργακόπουλο που την Δευτέρα έκανε μάλιστα και την πρώτη του, προπόνηση, καλοσώρισε στα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο Φιλιππούπολης, ο διοικητικός κ. Στέλιος Κουκούλης».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep