Logo
Print this page

Ήττα Απόλλωνα από Βόλο

Ο Απόλλων Λάρισας γνώρισε φιλική ήττα (3-1) από τον Βόλο στη Φιλιππούπολη.

Το δεύτερο τεστ μετά την επιστροφή του από το εξωτερικό έδωσε τη Δευτέρα (12/08) ο Απόλλων Λάρισας και γνώρισε την ήττα με 3-1 από τον Βόλο στη Φιλιππούπολη. Για πρώτη φορά πήρε χρόνο συμμετοχής ο νεοαποκτηθείς Βραζιλιάνος επιθετικός Γκουστάβο που άφησε καλές εντυπώσεις.

Ο τεχνικός Αριάν Μπελά στο πρώτο ημίχρονο δοκίμασε σύστημα 3-5-2 και στο δεύτερο 4-4-2. Στο 35' ο Σαρμιέντο του Βόλου αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι και στο 64' ο Μάντζης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Ο Απόλλων Λάρισας έφερε το ματς στα ίσα με τον Μπρέμπο, όμως ακολούθησαν δύο τέρματα από τον Μυστακίδη (73',81'), ο οποίος διαμόρφωσε το 1-3.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Αριάν Μπελά): Γκέκας, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Καρατάσιος, Κούλπας, Σουλιώτης, Χατζής, Λίταινας, Ναζίμ, Σιφναίος, Μπαλοτέλι. Αγωνίστηκαν και οι: Καρδάμης, Κακάμης, Κωστούλας, Καμπέρης, Μπιμάι, Κοντοθανάσης, Νύκταρης, Μπρέμπος, Γκουντρουμπής, Γαρυφαλλόπουλος.

ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Διαμαντής (85' Μήτογλου), Μπασόνγκ, Φεράρι, Μαξ, Ατιγιαλάχ, Ζοάο, Σαρμιέντο, Μυστακίδης (85' Μπαλογιάννης), Μάντζης.

Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr