Γκουστάβο και Ζίσι

Τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (10/08) ο Απόλλων Λάρισας ανακοίνωσε τον Βραζιλιάνο επιθετικό Γκουστάβο και τον Αλβανό εξτρέμ Νίκο Ζίσι.

Μεσάνυχτα ενίσχυσης με ξένους ήταν αυτά του Σαββάτου (10/08) για τον Απόλλωνα Λάρισας. Οι Θεσσαλοί μετά το 2-2 με τη Λαμία ανακοίνωσαν δύο προσθήκες. Πρόκειται για τον Βραζιλιάνο επιθετικό Γκουστάβο (Γκουστάβο Σάντος Κόστα) και τον Αλβανό εξτρέμ Νίκο Ζίσι.

Ο Γκουστάβο είναι γεννημένος στις 25 Ιουνίου 1996 και θα βγει από τη χώρα του για τρίτη φορά (σύμφωνα με την ΠΑΕ βγαίνει για πρώτη φορά). Η πρώτη ήταν για το πρωτάθλημα της Ιαπωνίας και τις Ναγκόγια Γκράμπους (2014-16, 15 συμμετοχές), Ροάσο Κουμαμότο (2017, 30 συμμετοχές, 5 γκολ). Ακολούθησε το Βιετνάμ και η Χο Τσι Μινχ (2 συμμετοχές, 1 γκολ).

Ο νεοαποκτηθείς προέρχεται από τις ακαδημίες της Μπαΐα και την τελευταία σεζόν έπαιξε στην πατρίδα του με την Κλούμπε ντε Ρεγκάτας (3 συμμετοχές) και την Ζουαζεϊρένσε (12 συμμετοχές, 5 γκολ).

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του αριστεροπόδαρου Βραζιλιάνου επιθετικού Gustavo Santos Costa. O Gustavo είναι 23 ετών γεννηθείς στις 25/06/1996 και βγαίνει πρώτη φορά από την χώρα του. Διακρίνεται για την ταχύτητα, την εκρηκτικότητα του και το σκοράρισμα.

Ο νέος αριστερός επιθετικός της λαρισινης ομάδας, επιλέχθηκε αυστηρά ανάμεσα σε πολλούς παίκτες που είχαν προταθεί από την χώρα του καφέ, στην ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας και έρχεται με τα καλύτερα «διαπιστευτήρια». Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στην Quazeiro. Στα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο, καλωσορισε τον Βραζιλιάνο επιθετικό ο Οικονομικός Διευθυντής της ΠΑΕ, κ. Αχιλλέας Σακελαρίου».

Σε ό,τι αφορά στον Ζίσι, έχει γεννηθεί στις 24 Αυγούστου 1995. Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Άρη το 2008. Το 2014 είχε 3 συμμετοχές με τον Απόλλωνα Αρναίας στη Γ' Εθνική και στη συνέχεια έπαιξε στην πατρίδα του με τις Ελμπασάνι (10 ματς, 1 γκολ), Μπούλις Μπαλς (23 παιχνίδια, 9 γκολ) και Κάμζα (22 συμμετοχές).

azzap

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του αριστερού εξτρεμ Νίκο Ζήση. Ο Ζήση προέρχεται από την Καμζα ομάδα Α' Εθνικής κατηγορίας της Αλβανίας είναι αρκετά γρήγορος και πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Απόλλωνα είναι γεννηθείς στις 24/08/1995, έχει ύψος 1.78 και τον υποδέχθηκε στα γραφεία του γηπέδου Φιλιππούπολης ο διοικητικός της ΠΑΕ κ. Στέλιος Κουκουλης».

Last modified onΚυριακή, 11 Αύγουστος 2019 01:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep